تعلیق محسن برهانی، استاد حقوق از عضویت در هیات علمی دانشگاه تهران پس از ۱۹ سال

ایران وایر: محسن برهانی، استاد حقوقی که از معترضان ایران حمایت کرده بود اعلام کرد که از عضویت در هیات علمی دانشگاه تهران «تعلیق» شده است.

این حقوقدان، روز دوشنبه ۳ مهر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت با شروع سال تحصیلی و پس از ۱۹ سال تدریس به شکلی غیرقانونی از هیات علمی دانشگاه تهران تعلیق و از تدریس محروم شده است.

آقای برهانی در مردادماه امسال نیز از پرونده سازی چندین نهاد امنیتی برای او به جرم اظهار نظرهایش درباره سرکوب اعتراضات سراسری و اعدام معترضان خبر داده بود.

این حقوقدان نوشته بود که مرکز «حفاظت اطلاعات قوه قضائیه»، «سازمان اطلاعات سپاه»، «حفاظت اطلاعات فراجا» و «یکی از اعضای شورای نگهبان»، برای او پرونده قضایی تشکیل داده‌اند و او حالا با به پایان رسیدن «مرحله دادسرا» در انتظار «برگزاری دادگاه» است.

روند اخراج و تعلیق اساتید منتقد و معترض از دانشگاه‌های ایران از ماه‌های گذشته آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

امروز همچنین گزارش‌هایی از بازنشستگی اجباری حسن باقری‌نیا و تعلیق مصطفی آذرخشی، دو عضو هیئت علمی دانشگاه‌های ایران منتشر شده است.

کانال تلگرام شوراهای صنفی دانشجویان کشور خبر داده است که مصطفی آذرخشی، عضو هیئت علمی دانشکده الهیات و ادیان و استادیار دانشگاه شهید بهشتی تهران از سوی دانشگاه تعلیق شده و کلاس‌های ترم جدید او حذف شده‌اند.

همچنین حسن باقری‌نیا، عضو هیئت علمی گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه حکیم سبزواری با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرامش از بازنشستگی «اجباری» خود خبر داده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۷
romano - تهران، ایران
آقا ما میشناسیمت مرد با شرفی هستی. شرف مرد ایرانی مهمه. برات آرزوی سلامتی و خوشی دارم
‌چهارشنبه ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۰۴:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند