طنز هادی خرسندی؛« قمه زدن رهبری هنگام تولد»

عجیب است که نمی‌شود گفت بالای چشم شما ابروست ...ایندیپندنت فارسی، هادی خرسندی:
دامپزشک برای حوزه علمیه

انتصاب سید محمد آقامیری به استانداری قم خبری امیدپرور بود. چرا که ایشان دامپزشک است و رئیس دامپزشکی کشور بوده و وجودش از هر جهت می‌تواند برای طلاب حوزه علمیه قم مفید فایده باشد.


معلوم نیست این دامپزشک استاندار یا استاندار دامپزشک چرا از راه نرسیده بند کرده به حضرت آیت الله سید محمد سعیدی امام جمعه و نماینده ولی فقیه در قم که یا جای تو یا جای من! از بیت رهبری خواسته این امام جمعه را عوض کنند.

اگرچه که کلاً و جزئاً به هیچ استانداری از این غلط‌ها نیامده که کاری به کار ائمه جمعه داشته باشد، معلوم نیست چه خبر بوده که پیشنهاد تعویض امام جمعه قم مورد قبول بیت رهبری قرار گرفته. اما پیش از اینکه هیچ اشاره‌ای از بیت رهبری بیاید، حضرت امام جمعه توسط سربازان گمنام و خبرچین امام زمان خبردار شده که می‌خواهند او را کله کنند.

آقای امام جمعه هم  با عصبانیت نامه به بیت رهبری نوشته و رهبر معظم را تهدید کرده است:

«بسمه تعالی. سلام علیکم. به حضور مقام معظم رهبری ارواحنا فداه، چنانچه رأی مبارک بر جابه‌جایی این دعاگو از امامت جماعت قم باشد، لاجرم داعی در نماز جمعه هفته آینده ماجرای «یاعلی گفتن» حضرتعالی را در هنگام تولد تکذیب کرده و به قلابی بودن موضوع اعتراف می‌کنم.»

پاسخ از بیت رهبری:

«سلام علیکم. مقام معظم رهبری فرمودند این چه بساطی است که در این چند ساله هر وقت میگوئیم بالای چشم شما ابروست (آن هم چه ابروانی!) ما را به این موضوع تهدید می‌کنید؟ با توجه به اینکه نقل قول شما در خبرها و کتاب‌ها آمده و در یوتیوب و تلگرام و واتساپ و همه جا پخش شده، تکذیب این موضوع موجب بی آبرویی شخص خودتان شده و تف سربالا می‌باشد. انالله و انا الیه راجعون.»

از سعیدی به بیت رهبری:

«بسم الله الرحمن الرحیم. هیچم باعث بی آبرویی اینجانب نمی‌شود بلکه همه خواهند گفت بارک‌الله سعیدی که بالأخره مُقُر آمد و راستش را گفت. والسلام»

از بیت رهبری:

«بسم الله الرحمن الرحیم. فرمودند شما هم خیال می‌کنی نوبرش را آورده‌ای. ما الان آخوندهایی از شما گردن کلفت‌تر داریم که حاضرند شهادت بدهند که مقام معظم رهبری در هنگام تولد نه تنها یاعلی گفت بلکه شروع به سینه زنی کرد و اگر دستش را نگرفته بودند قمه هم می‌زد. چی خیال کردی؟ الان یک روحانی داریم که شهادت می‌دهد مقام معظم رهبری موقع ختنه شدن «یاحسین» گفته. فرمودند به حضرت عباس اگر هاشمی رفسنجانی از قول من روایت نکرده بود که خودم موضوع را تأئید کرده‌ام بلایی به روزت می‌آوردم سعیدی که دیگر نوزادی مرا به گروگان نگیری. فرمودند اگرچه من از تو لجبازترم و زیر حرف زور نمی‌روم اما برای اینکه در این شرایط حساس دژمن سواستفاده نکند، به مدد نرمش قهرمانانه، تا چند روز دیگر استاندار جدیدی برای قم می‌فرستیم که با شما تفاهم داشته باشد. یاعلی. والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته.»

نتیجه خبری: همین روزها استاندار جدید قم عوض می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +319نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +229پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +200اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +164پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +150شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی