کشته شدن مدرس خلبانی و دانشجویش در حادثه سقوط هواپیمای مرکز آموزشی شرکت ماهان

 یکی از عکس‌هایی که رسانه‌های ایران از بقایای هواپیمای آموزشی تکنام منتشر کرده‌اندرادیو فردا: یک مدرس خلبانی و دانشجویش در حادثه سقوط یک هواپیمای آموزشی در کرج کشته شدند.

مدیرکل دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری گفت که یک هواپیمای آموزشی تکنام متعلق به مرکز «بوتیا ماهان» ساعت پنج و ۴۵ دقیقه صبح دوشنبه نهم مرداد در فرودگاه پیام در نزدیکی کرج سقوط کرد.


هنوز علت سقوط این هواپیمای آموزشی اعلام نشده، اما حسن رضایی‌فر افزود: «تیم بررسی سانحه سازمان هواپیمایی کشوری به محل وقوع سانحه اعزام شده و گزارش بررسی‌ها متعاقباً اعلام خواهد شد.»
«بوتیا ماهان» یک مرکز آموزش خلبانی و از زیرمجموعه‌های شرکت هواپیمایی ماهان است.

آمریکا از بیش از ده سال پیش شرکت ماهان را به دلیل حمل تسلیحات برای نیروی قدس سپاه پاسداران در منطقه تحریم کرده است.

در سال‌های اخیر، به‌دلیل فرسودگی ناوگان هوایی ایران، چه نظامی و چه غیرنظامی، حوادث مشابه متعددی رخ داده است.

اواخر خرداد پارسال، ارتش ایران از سقوط یک فروند جنگنده اف ۱۴ حین ماموریت «آموزشی و تمرینی» در منطقه پایگاه هشتم شکاری اصفهان به دلیل «نقص فنی» خبر داد.

کمتر از یک ماه قبل از آن نیز یک جنگنده اف-۷ در شهرستان نائین در استان اصفهان سقوط کرد و دو خلبان آن کشته شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +324نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +239سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +236پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +176پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +116مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +107افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟