دختر ۱۳ ساله ربوده شده با نوشتن جمله «کمک کنید» روی کاغذ جان خود را نجات داد

دختر ربوده‌شده، با نوشتن عبارت "کمک کنید" بر روی کاغذ، از رهگذران تقاضای کمک کرددویچه وله: رهگذران در کالیفرنیا با جدی گرفتن تقاضای کمک یک دختر از درون اتومبیل، با پلیس تماس گرفتند. او بر روی کاغذ نوشته بود "کمک کنید" و آن را به شیشه چسبانده بود. پلیس پس از حضور در محل او را از چنگال یک آدم‌ربا نجات داد.

طبق گزارش‌ها، یک دختر ۱۳ ساله در آمریکا سه روز پس از آنکه توسط یک مرد ۶۱ ساله ربوده شد، توانست توجه عابران را به خود جلب کند و از دست آدم‌ربا نجات یابد.


این دختر بر روی تکه کاغذی نوشت "کمکم کنید" و آن را از داخل به پنجره خودرو چسباند و به این ترتیب موفق شد توجه رهگذران را در یک پارکینگ در جنوب لس‌آنجلس در ایالت کالیفرنیا به خود جلب کند.

عابرانی که این عبارت را دیدند، بدون اینکه لحظه‌ای شک کنند که آیا این دختر واقعاً در خطر است یا نه، بلافاصله با پلیس تماس گرفتند و تقاضای کمک کردند.

ماموران پلیس پس از رسیدن به این محل مردی را دیدند که جلوی این اتومبیل ایستاده است و هم‌زمان متوجه دختری در داخل ماشین شدند که با حرکات دهانش، کلمه "کمک" را بیان می‌کرد.

ماموران پلیس با مشاهده این صحنه، این مرد را بازداشت کردند و دختر ربوده‌شده را از درون اتومبیل نجات دادند.

طبق گزارش‌ها، پس از آن مشخص شد که این مرد در روز ششم ماه ژوئیه با خودروی خود جلوی این دختر که در یک ایستگاه اتوبوس در شهر سن‌آنتونیو در ایالت تگزاس ایستاده بود، توقف کرده و او را با اسلحه وادار کرده است که سوار ماشین شود.

گفته می‌شود این مرد با این دختر به مدت سه روز با عبور از ایالت‌های نیومکزیکو و آریزونا در مسیر ۲۲۰۰ کیلومتری تا کالیفرنیا در راه بوده و چندین بار نیز او را مورد آزار جنسی قرار داده است.

بر اساس گزارش‌ها، فرد رباینده به دلیل دزدی در "لیست تحت تعقیب پلیس" قرار داشت. او پیشتر به خاطر سرقت مسلحانه، در فهرست "افراد خطرناک" طبقه‌بندی شده بود.

حال قرار است این مرد ۶۱ ساله بابت اتهام "آدم‌ربایی و آزار جنسی" محاکمه شود.

مقام‌های پلیس از احساس مسئولیت رهگذرانی که با پلیس تماس گرفتند، تشکر کردند و گفتند که این پرونده نشان می‌دهد که شجاعت اخلاقی شهروندان چقدر می‌تواند در تامین امنیت جامعه، نقش مهمی ایفا کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۳
تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک

فاطی افغانی هم چند بار این اتفاق براش افتاده مگه نه چلی
یکشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۷
۵۶
ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان

البته فاطی خوشش آمده بود و از اون روز خودش جلوی رهگزرارا می‌گیرد و خواهش ممکنه اونو ربایش کنند و غیره....
یکشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

البته ایشان روی کاغذ نوشته بود، فضولی به کارم نکنید، دین من هفت ساله را هم حلال کرده!
یکشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +320علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +303شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +253محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +218خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند