خلاقیت روس‌ها و تبدیل قوطی نوشابه ایرانی به بمب!

با استفاده از قوطی‌های فلزی نوشابه بمب‌های کوچکی ساخته‌اند و برای ساخت پایدارکننده دم و اتصال آن‌ها با نارنجک درون قوطی از فناوری چاپ سه‌بعدی بهره برده‌اند. این بمب‌های کوچک با استفاده از یک میکرو پهپاد ساده تبدیل به پهپادهای انتحاری مینیاتوری هم می‌شوند.

روس‌ها در جنگ اوکراین به استفاده گسترده‌ از پهپادها رو آورده‌اند و حالا برای تامین بمب‌های آن‌ها دست به ابتکار جالبی با استفاده از قوطی‌های نوشابه ساخت ایران زده‌اند.


به گزارش خبرآنلاین، در جنگ روسیه با اوکراین پهپادها نقش پررنگی دارند و حالا بر اساس تصاویری که در فضای مجازی پخش شده است برای تهیه مهمات مورد نیاز پهپادهای کوچک روس‌ها دست به خلاقیت تازه‌ای زده‌اند.

آن‌ها با استفاده از قوطی‌های فلزی نوشابه بمب‌های کوچکی ساخته‌اند و برای ساخت پایدارکننده دم و اتصال آن‌ها با نارنجک درون قوطی از فناوری چاپ سه‌بعدی بهره برده‌اند. این بمب‌های کوچک با استفاده از یک میکرو پهپاد ساده تبدیل به پهپادهای انتحاری مینیاتوری هم می‌شوند.
روسیه‌ در عین حال که از پهپادهای بزرگ برای هدف قرار دادن اهداف استفاده می‌کند، میکرو پهپادها را نیز به خدمت گرفته تا به اهداف کوچک‌تر حمله کند. پهپادهای مینیاتوری ساده و ارزان‌تر هستند و در صورت استفاده گسترده اثرات روانی گسترده‌ای در جبهه دشمن دارند.

بر اساس گزارش جنگاوران برای تبدیل قوطی نوشابه‌ها به مهمات هواپرتاب از نارنجک‌های ضد نفر RGD-5 و F1 استفاده می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +147حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم