مدیران تیکتاک، اپلیکیشن چینی متهم به جاسوسی به ایران سفر میکنند
رأی دهید
به گزارش ایسنا، مدیران این شبکه اجتماعی در راستای ارتقای سطح همکاریهای تجاری میان ایران و چین با فعالان اقتصادی از جمله در حوزه محصولات صنایع غذایی و کشاورزی ایران دیدار خواهند کرد.
این در حالی است که تشدید محدودیت اینترنت و فیلترینگ در ایران به بیکاری بسیاری از فعالان اقتصادی دیجیتال در ماههای گذشته انجامیده است.
تشدید محدودیتهای اینترنتی به ویژه در جریان اعتراضات سراسری به اقتصاد دیجیتال کشور هزاران میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.
رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، فرزین فردیس، بهمن ماه گذشته، خسارت ناشی از چهارماه قطعی و اختلال اینترنت در فاصله مهرماه تا دی ماه سال گذشته را دستکم ۳۹ هزار میلیارد تومان برآورد کرده بود.
اپلیکیشن چینی تیکتاک که در سال ۲۰۱۶ میلادی، حدود هشت سال قبل، راهاندازی شد با محبوبیتی فراگیر دارای حدود یک میلیارد کاربر فعال در سراسر دنیا است.
این شبکه اجتماعی بر پایه به اشتراکگذاشتن ویدیوهای کوتاه درباره موضوعات مختلف فعالیت میکند.
اما احتمال جاسوسی حکومت چین از طریق دسترسی به اطلاعات کاربران شرکت چینی تیک تاک به اعمال محدودیتهایی درباره استفاده از تیک تاک در کشورهای مختلف بویژه در غرب منجر شده است.
شماری از کشورهای غربی از جمله اتحادیه اروپا، بریتانیا، آمریکا و کانادا در سالهای گذشته نسبت به نقض امنیت اطلاعات کاربران از سوی تیک تاک ابراز نگرانی کرده و در راستای اعمال محدودیتهایی برای استفاده از آن گامهایی برداشتهاند.
دولتهای کشورهای غربی معتقدند تیک تاک و شرکت مادرش، بایت دَنس، بر اساس قوانین چین احتمالا دادههای حساس کاربران از قبیل محل حضور افراد را در اختیار حکومت چین قرار میدهند.
در ماههای گذشته کشورهای بریتانیا، فرانسه، استرالیا، آمریکا، نهادهای اجرایی اتحادیه اروپا، کانادا و نیوزیلند نصب تیکتاک بر روی ابزار دیجیتال دولتی از جمله گوشیها را ممنوع کردهاند.
تیک تاک همواره این ادعاها را رد کرده است.