روزنامه سپاه: شبکه نمایش خانگی، کودتای خزنده علیه بلندگوی رسانه‌ای نظام است

 پخش سریال «رهایم کن» در نمایش خانگی در هفته‌های اخیر با انتقاد حامیان حکومت ایران مواجه شدرادیو فردا: روزنامه جوان، نزدیک به سپاه پاسداران، با انتشار یادداشتی در صفحه اول شماره روز دوشنبه ۵ تیر، راه‌اندازی پلتفرم‌های آنلاین نمایش خانگی را «کودتای خزنده» در فضای رسانه‌ای ایران دانست که توسط دولت قبل با «تزریق یکصد میلیارد تومان» سرمایه انجام شده است.

این روزنامه با دفاع از سپردن نظارت بر شبکه نمایش خانگی به سازمان صداوسیما مدعی شده که از مدت‌ها پیش یک «نبرد بی‌سابقه و خاموش» برای نابود کردن این سازمان به عنوان «مهم‌ترین بلندگوی رسانه‌ای نظام» در جریان است.


در این یادداشت، ریزش مخاطبان رادیو و تلویزیون حکومتی ایران تایید شده و دلیلش به «نبردی» که در جریان است، ربط داده شده است.

نویسنده روزنامه سپاه نوشته است که «فرمانده میدان صداوسیما» شاهد همکاری عده‌ای با «عوامل کودتا» بوده و تصمیم گرفته تسلیم نشود و بجنگد و افزوده «طبیعی است که اگر نبرد را انتخاب کردی، تولیداتت کم می‌شود، مردم ناراضی می‌شوند، از تعداد مخاطبانت کاسته می‌شود.»

در این یادداشت از پیمان جبلی، رئیس صداوسیما، و وحید جلیلی، معاون او، برای آنچه «مجاهدت در سالم‌سازی و نفی سلبریتی‌سالاری» نامیده، تمجید شده است.

در ادامه متن نیز آمده است که حتی اگر این دو عملکرد ضعیفی هم داشته باشند، «دعوای اصلی» با کسانی است که به نوشته نویسنده «اسب تروای جبهه رسانه‌ای دشمن را از در قلعه نظام وارد و در داخل تزئینش کردند و مدام هم تقویتش می‌کنند.»

حمله شدید رسانه وابسته به سپاه به شبکه نمایش خانگی در حالی انجام می‌شود که شورای عالی انقلاب فرهنگی روز ۳۰ خرداد تصویب کرد نظارت بر محصولات شبکه نمایش خانگی به عنوان «صوت و تصویر فراگیر» به صداوسیما واگذار شود.

این تصمیم با واکنش گسترده سینماگران و نهادهای صنفی سینمایی مواجه شد و خانه سینما و کانون کارگردانان سینمای ایران در بیانیه‌های جداگانه درباره تبعات آن هشدار دادند و گفتند این اقدام به منزله «تعطیلی شبکه نمایش خانگی» خواهد بود.

اما به‌دنبال مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس این سازمان روز ۳۱ خرداد از تدوین «آیین‌نامه تخلفات» برای بازیگران و پلتفرم‌های آنلاین نمایش خانگی خبر داد.

از سوی دیگر، سعید مقیسه رئیس رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر (ساترا) که از طرف صداوسیما در سال‌های اخیر نظارت بر آثار نمایش خانگی را انجام می‌دهد، روز ۳ تیر در یک برنامه خبری تلویزیونی گفت وظیفه این سازمان «ممنوعیت نشر» محتواهایی است که نباید در فضای رسانه‌ای کشور باشد.

او این محتواها را شامل این موارد دانست: «تضعیف جایگاه دین، ترویج استفاده از مشروبات الکی، ترویج استعمال دخانیات، برهنگی و بی‌حجابی، موسیقی مبتذل و رقص، خشونت بیش از حد، سبک زندگی غیراسلامی، ترویج خرافه‌پرستی و سیاه‌نمایی افراطی و یأس‌پراکنی» و افزود که «هیچ یک از محتواها در شبکه نمایش خانگی و کل رسانه‌های کشور نباید باشد.»

بخشی از اشاره‌های او به موارد ممنوعه، یادآور انتقادهایی بود که رسانه‌های حامی جمهوری اسلامی در هفته‌های اخیر درباره سریال «رهایم کن» به کار می‌بردند و خواستار جلوگیری از پخش آن و برخورد با پلتفرم توزیع‌کننده سریال شده بودند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد