توئیت جنجالی سفیر سوئیس در تهران؛ نادین لوزانو به وزارت خارجه ایران احضار شد

یورونیوز: نادین لوزانو سفیر سوئیس در تهران روز یکشنبه در پی انتشار توئیتی که در آن اعدام سه معترض ایرانی در روز جمعه توسط جمهوری اسلامی را محکوم کرده بود، به وزارت خارجه ایران احضار شد.

نادین لوزانو، سفیر سوئیس در تهران روز یکشنبه در پی انتشار توئیتی که در آن اعدام سه معترض ایرانی در روز جمعه توسط جمهوری اسلامی را محکوم کرده بود، به وزارت خارجه ایران احضار شد.


وزارت خارجه جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای علت احضار خانم لوزانو را «موضع مداخله‌جویانه دولت سوئیس در امور داخلی ایران» عنوان کرده است.

در توئیت روز جمعه سفارت سوئیس عکسی از تظاهرات معترضان ایرانی با پرچم شیروخورشید و عکسی از مهسا امینی منتشر شده است. وزارت خارجه ایران حضور این پرچم در توئیت این سفارتخانه را «اقدامی غیرحرفه‌ای و غیرمتعارف با بازنشر پرچم جعلی ایران» توصیف کرده است.
در بیانیه وزارت خارجه ایران همچنین آمده است: «چنین اقدام نامتعارفی، متناسب با روابط دوستانه جمهوری اسلامی ایران وکنفدارسیون سوئیس نبوده و باید اصلاح شود.»

این نخستین بار نیست که اقدامات نادین لوزانو در ایران جنجال آفرین شده است. پیش‌تر و در زمان اوج اعتراضات مردم ایران با محوریت اعتراض به حجاب اجباری، انتشار تصاویری از حضور خانم لوزانو با چادر بر سر در سفر به قم مورد انتقاد بسیاری از معترضان ایرانی در فضای مجازی قرار گرفته بود.
سفارت سوئیس در ایران از آن‌جا که از زمان قطع روابط دیپلماتیک میان تهران و واشنگتن نماینده حافظ منافع آمریکا در ایران است،  نقشی مهم در روابط دیپلماتیک دولت‌های غربی با ایران ایفا می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن