کاپیتان پرسپولیس مالک تیم اماراتی شد

مهر نیوز: سپهر حیدری مدافع و کاپیتان اسبق پرسپولیس که از چندی پیش کار مربیگری و همچنین فعالیت در رده پایه را دنبال می‌کرد، این موضوع را در امارات نیز پیگیری کرده بود و دو سالی است که آکادمی خود را در دوبی نیز راه‌اندازی کرده است.

اکنون، اما جدیدترین خبر در این رابطه مربوط به خریداری تیمی در لیگ دسته دوم توسط سپهر حیدری است. مدافع اسبق پرسپولیس مراحل پایانی این انتقال را پشت سر می‌گذارد و در این راستا کادرفنی‌اش را نیز انتخاب کرده است تا شرایط حضوری موفق در لیگ دسته دوم امارات را پشت سر بگذارد.


در این راستا کادرفنی تیمی که سپهر حیدری خریداری کرده و قصد حضور در فصل آتی لیگ این کشور را دارد، از کشور کرواسی، هلند، المان و برزیل هستند و هدفگذاری خود را نیز صعود به دسته بالاتر قرار داده‌اند.

باید دید سپهر حیدری در چالش جدیدی که انتخاب کرده چه شرایطی را دنبال خواهد کرد و با توجه به آزاد شدن حضور بازیکنان ایرانی در لیگ این کشور، چه بازیکنانی از ایران را در تیم خود خواهد پذیرفت.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +332ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +269اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +188ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +167شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +163شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +147شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +139نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +137واکنش ترامپ به گزارش نیویورک پست درباره همجنس‌گرا بودن مجتبی خامنه‌ای