نوزادی که دو بار فروخته شد ! / بار دوم به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان!

رکنا: زوج جوان که نوزادشان را از سر ناچاری به مبلغ پایینی فروخته بودند، وقتی پشیمان شده و می‌خواستند دخترک را پس بگیرند، متوجه شدند خریدار نوزاد وی را به خانواده دیگری در ازای یک صد میلیون تومان فروخته است.

در فضای مجازی آگهی کردیم و چند نفری هم تماس گرفتند، اما درنهایت زوج جوانی که ساکن استان البرز بودند، مدعی شدند که فرزندمان را می‌خواهند. بعد از چندین تماس، در نهایت با آنها قرار گذاشتیم، اما مبلغی را که برای فروش نوزادم در نظر گرفته بودیم را به ما پرداخت نکردند و مبلغ پرداختی شان خیلی پایین‌تر بود. با این حال چون شرایط ما خوب نبود، با همان مبلغ کم موافقت کردیم و بچه‌ام را به آنها دادم. اما پشیمان شدم و می‌خواستم بچه‌ام را پس بگیرم، با این حال هیچ رد و نشانی از خانواده البرزی ندارم و می‌خواهم آنها را پیدا کنید.


با شکایت زوج جوان، پرونده‌ای در شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران تشکیل و تحقیقات برای یافتن ردی از نوزاد آغاز شد. در بررسی‌های صورت گرفته کارآگاهان پلیس موفق به شناسایی آنها شدند. وقتی زوج جوان مقابل پلیس قرار گرفتند مدعی شدند نوزاد را به زوج دیگری فروخته‌اند.

زن جوان گفت: بعد از خرید نوزاد دختر در اینستاگرام صفحه‌ای ایجاد کرده و آگهی فروش نوزاد که ستایش نام داشت را منتشر کردیم. یک خانم دکتر هم خواهان خرید بچه شد و ما او را فروختیم.

به‌دنبال اطلاعاتی که آنها در اختیار تیم تحقیق قرار دادند، کارآگاهان موفق به شناسایی خانم دکتر شدند. اما زن جوان مدعی شد که بچه را برای خواهرش خریداری کرده است.

با اطلاعاتی که زن جوان در اختیار تیم تحقیق قرار داد، مشخص شد که خواهر خانم دکتر در یکی از شهرستان‌های شمال شرقی کشور سکونت دارند. بدین ترتیب زوج جوان به دادسرای امور جنایی پایتخت احضار شدند. در تحقیقات اولیه زوج جوان به خرید نوزاد به مبلغ 100 میلیون تومان اعتراف کردند.

پدرخوانده ستایش در تحقیقات گفت: من در یکی از شهرستان‌های شمال شرقی کشور کافی‌نت دارم و وضع مالی‌ام خوب است. اما من و همسرم بچه‌دار نمی‌شدیم به بهزیستی مراجعه کردیم تا بچه‌ای را به فرزندخواندگی بگیریم، اما به ما گفتند امکان پذیرش فرزندخواندگی ندارید. یک روز در اینستاگرام با آگهی فروش نوزاد به مبلغ 100 میلیون تومان روبه‌رو شدم و تصمیم گرفتیم که بچه را بخرم.

مرد جوان گفت: با شماره‌ای که داخل صفحه بود تماس گرفتم و زن جوانی تلفنم را پاسخ داد و گفت توانایی بزرگ کردن بچه پنجم را ندارد و شرایط مالی خیلی بدی دارد. من تصور می‌کردم که ستایش فرزند این خانواده باشد و نمی‌دانستم که آنها واسطه هستند و بچه را از شخص دیگری خریداری کرده‌اند.

قرارهایمان را تلفنی گذاشتیم و حتی دوباری هم راهی استان البرز شدیم تا بچه را بگیریم و پول را پرداخت کنیم. اما زن جوان مدعی شد که شوهرش با فروش بچه مخالفت کرده است. تا اینکه زن جوان با ما تماس گرفت و از رضایت شوهرش خبر داد اما به ما گفت که بچه خریدار دیگری هم دارد و اگر او را می‌خواهیم باید هر چه زودتر خودمان را برسانیم. از آنجایی که ما به شهرمان برگشته بودیم از خواهر همسرم خواستم برای تحویل بچه اقدام کند و پول را هم به حساب زن جوان واریز کردیم. ما 100 میلیون به حساب او واریز کردیم.

در این یک سال و نیم خیلی به او وابسته شدیم و زندگی‌مان خیلی خوب و شیرین شده است وقتی ما ستایش را خریدیم بچه مریض بود که او را تحت درمان قرار دادیم و الان خوب شده است.  به‌دنبال اظهارات زوج جوان، تحقیقات در این رابطه به دستور بازپرس جنایی پایتخت ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +327علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +309شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +265در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +255محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند