نوزادی که دو بار فروخته شد ! / بار دوم به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان!

رکنا: زوج جوان که نوزادشان را از سر ناچاری به مبلغ پایینی فروخته بودند، وقتی پشیمان شده و می‌خواستند دخترک را پس بگیرند، متوجه شدند خریدار نوزاد وی را به خانواده دیگری در ازای یک صد میلیون تومان فروخته است.

در فضای مجازی آگهی کردیم و چند نفری هم تماس گرفتند، اما درنهایت زوج جوانی که ساکن استان البرز بودند، مدعی شدند که فرزندمان را می‌خواهند. بعد از چندین تماس، در نهایت با آنها قرار گذاشتیم، اما مبلغی را که برای فروش نوزادم در نظر گرفته بودیم را به ما پرداخت نکردند و مبلغ پرداختی شان خیلی پایین‌تر بود. با این حال چون شرایط ما خوب نبود، با همان مبلغ کم موافقت کردیم و بچه‌ام را به آنها دادم. اما پشیمان شدم و می‌خواستم بچه‌ام را پس بگیرم، با این حال هیچ رد و نشانی از خانواده البرزی ندارم و می‌خواهم آنها را پیدا کنید.


با شکایت زوج جوان، پرونده‌ای در شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران تشکیل و تحقیقات برای یافتن ردی از نوزاد آغاز شد. در بررسی‌های صورت گرفته کارآگاهان پلیس موفق به شناسایی آنها شدند. وقتی زوج جوان مقابل پلیس قرار گرفتند مدعی شدند نوزاد را به زوج دیگری فروخته‌اند.

زن جوان گفت: بعد از خرید نوزاد دختر در اینستاگرام صفحه‌ای ایجاد کرده و آگهی فروش نوزاد که ستایش نام داشت را منتشر کردیم. یک خانم دکتر هم خواهان خرید بچه شد و ما او را فروختیم.

به‌دنبال اطلاعاتی که آنها در اختیار تیم تحقیق قرار دادند، کارآگاهان موفق به شناسایی خانم دکتر شدند. اما زن جوان مدعی شد که بچه را برای خواهرش خریداری کرده است.

با اطلاعاتی که زن جوان در اختیار تیم تحقیق قرار داد، مشخص شد که خواهر خانم دکتر در یکی از شهرستان‌های شمال شرقی کشور سکونت دارند. بدین ترتیب زوج جوان به دادسرای امور جنایی پایتخت احضار شدند. در تحقیقات اولیه زوج جوان به خرید نوزاد به مبلغ 100 میلیون تومان اعتراف کردند.

پدرخوانده ستایش در تحقیقات گفت: من در یکی از شهرستان‌های شمال شرقی کشور کافی‌نت دارم و وضع مالی‌ام خوب است. اما من و همسرم بچه‌دار نمی‌شدیم به بهزیستی مراجعه کردیم تا بچه‌ای را به فرزندخواندگی بگیریم، اما به ما گفتند امکان پذیرش فرزندخواندگی ندارید. یک روز در اینستاگرام با آگهی فروش نوزاد به مبلغ 100 میلیون تومان روبه‌رو شدم و تصمیم گرفتیم که بچه را بخرم.

مرد جوان گفت: با شماره‌ای که داخل صفحه بود تماس گرفتم و زن جوانی تلفنم را پاسخ داد و گفت توانایی بزرگ کردن بچه پنجم را ندارد و شرایط مالی خیلی بدی دارد. من تصور می‌کردم که ستایش فرزند این خانواده باشد و نمی‌دانستم که آنها واسطه هستند و بچه را از شخص دیگری خریداری کرده‌اند.

قرارهایمان را تلفنی گذاشتیم و حتی دوباری هم راهی استان البرز شدیم تا بچه را بگیریم و پول را پرداخت کنیم. اما زن جوان مدعی شد که شوهرش با فروش بچه مخالفت کرده است. تا اینکه زن جوان با ما تماس گرفت و از رضایت شوهرش خبر داد اما به ما گفت که بچه خریدار دیگری هم دارد و اگر او را می‌خواهیم باید هر چه زودتر خودمان را برسانیم. از آنجایی که ما به شهرمان برگشته بودیم از خواهر همسرم خواستم برای تحویل بچه اقدام کند و پول را هم به حساب زن جوان واریز کردیم. ما 100 میلیون به حساب او واریز کردیم.

در این یک سال و نیم خیلی به او وابسته شدیم و زندگی‌مان خیلی خوب و شیرین شده است وقتی ما ستایش را خریدیم بچه مریض بود که او را تحت درمان قرار دادیم و الان خوب شده است.  به‌دنبال اظهارات زوج جوان، تحقیقات در این رابطه به دستور بازپرس جنایی پایتخت ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +324شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +234شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +220شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +184رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +172پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +150پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +140علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +136وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد