عراق با اتصال به سیستم سویفت، اقتصادش را از ایران جدا می کند

صدای آمریکا: عضو اتاق بازرگانی ایران و عراق خبر داد که عراق به زودی به سیستم سوئیفت متصل می‌شود و این مساله باعث می‌شود که به تعبیر او «برخی از ابزارهای دورزدن تحریم‌ها» از دست جمهوری اسلامی خارج شود.

علی شریعتی در مورد تأثیر تصمیم اخیر ایالات متحده مبنی بر ایجاد محدودیت بر ورود دلار از عراق گفت: «این تصمیم آمریکا بخشی از واقعیت بازار ارز کشور است.» او با اشاره به اینکه «عراق به زودی به سیستم سوئیفت متصل می‌شود» از محدود شدن «ابزارهای دورزدن تحریم‌ها» و تاثیر آن بر بازار ارز گفت و اما تاکید کرد: «البته تمام مسولان سعی دارند تمام داشته‌ها در بخش ارزی را وارد بازار کرده تا به آرامش برسد.»


با ورود ایالات متحده آمریکا به موضوع قاچاق ارز به ایران و همراهی دولت عراق در این سیاست گذاری محمد السودانی، نخست وزیر عراق برای جلوگیری از ورود دلار به ایران، روز شنبه ۱ بهمن نیروهای زبده ضد تروریسم آن کشور را، که معمولا از آنها برای مبارزه با شبه‌نظامیان اسلامگرا استفاده می‌شود، برای تعطیل کردن کسب‌و کار فروشندگان ارز قاچاق به جمهوری اسلامی ایران اعزام کرد.

آمریکا قصد دارد همراه با تحریم‌ها بر سر برنامه هسته‌ای و دیگر مسائل مورد اختلاف، فشار بر جمهوری اسلامی را افزایش دهد. این اقدام دولت عراق تامین دلار در ایران را با مشکلات بیشتری مواجه کرده است.

به نوشته خبرگزاری رویترز بانک فدرال رزرو نیویورک - یکی از بانک‌های سیستم بانک مرکزی در آمریکا - در ماه نوامبر محدودیت‌های شدیدتری را بر معاملات بین‌المللی دلاری بانک‌های تجاری عراق اعمال کرد.

یک مقام ارشد بانکی گفت که ایالات متحده این پیام روشن را به مقامات عراقی فرستاده است: «اگر قوانین جدید را رعایت نکنید بانک مرکزی عراق جریمه خواهد شد.»

به زعم کارشناسان، سودانی، که در ماه اکتبر به قدرت رسید، برای اطمینان یافتن از این که درآمدهای نفتی عراق و امور مالی آن با مجازات‌های آمریکا مواجه نمی‌شود «به تعامل خوب با آمریکا» متکی است و همچنین برای مبارزه با شبه نظامیان «دولت اسلامی» به کمک واشنگتن نیاز دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +202شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم