شهر کوهرنگ در چهارمحال و بختیاری در آستانه دفن شدن در زیر برف + ویدیو

 تصویر هوایی از منطقه، ۲۵ بهمنرادیو فردا: در پی بارش سنگین برف در شهرستان کوهرنگ که روز سه‌شنبه ۲۵ بهمن در برخی مناطق به دو متر هم رسید، وضعیت این منطقه «بحرانی» اعلام شد.

هلال احمر استان چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود در حال حاضر بارش باران هم آغاز شده و «امکان دارد که مشکلات در این شهرستان دوچندان شود».


به‌گفته مدیر روابط عمومی هلال احمر استان، از ۲۲ تا ۲۶ بهمن به «بیش از سه هزار نفر» گرفتار در برف و کولاک در چهارمحال و بختیاری امدادرسانی شده، اما نماینده کوهرنگ در مجلس روز چهارشنبه اعلام کرد «امکانات موجود جوابگوی حجم برف و امدادرسانی به همه نیست».

قدرت‌الله حمزه، نماینده مجلس، همچنین گفت «حجم برف در حدی است که دیگر با بولدوزر، لودر و گریدر هم نمی‌شود برخی راه‌ها را باز کرد و با این‌که از استان‌های همجوار هم امکانات ارسال شده، باز هم جوابگو نیست».
در همین حال مدیر هلال احمر استان هم ساعتی پیش اعلام کرد «به‌دلیل عدم امکان تخلیه برف، عملیات امدادرسانی به سختی انجام می‌شود».

این مقام مسئول از مردم منطقه خواست که خانه‌های قدیمی و فرسوده را تخلیه کنند، اما در پاسخ به این پرسش که کجا اسکان داده می‌شوند، گفت «سعی کنند در منازل اقوام خود مستقر شوند».

شهرستان کوهرنگ شامل شمار بسیاری روستا با مسیرهای اغلب سخت‌گذر است که گزارش شده راه‌های دسترسی به بسیاری از آن‌ها همچنان مسدود است و از وضعیت ساکنان آن‌ها اطلاع دقیقی هنوز در دست نیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
sara_moshiri - برلین، آلمان

همش تقصیر آمریکاست. فیلم بردار هم فریب دژمن رو خورده فیلم رو پخش کرده.
‌چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱
۴۴
paksan - ایران، ایران

به برکت برداشته شدن حجاب اجباری و انقلاب جوانان ایران دوباره در رحمت به ایران و ایرانیان باز شده. بارندگی بد نیست و زمان خدابیامرز هم همینطور بوده الان باید دید بودجه ها و پولهایی که برای زمان اضطراری میگیرند کجا خرج کردند . متاسفانه سیستم قضایی فاسد ولایت فقیه در حد سیستم قضایی ترکیه لائیک هم نیست یعنی انقدر اینا اندر فامیل و در فساد سیستماتیک غرق شدند که طرف راحت میاد میگه بودجه اتفاقات غیر مترقبه رو خرج عتبات کردیم و ایشاالله سال دیگه و هیچ دادستانی صداش درنمیاد که اصلا ببینید این طرف راست میگه دروغ میگه اصلا کدوم قانون گفته بودجه رو هر جا دلت خواست خرج کنی. فقط امام حسین و فاطمه و . شدن پرچم واسه ماست مالی فسادهای حکومت ولایت شیطان.
‌چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد