اخباری از دستگیری مامور نیروی انتظامی به‌دلیل رد درخواست «آمر به معروف» برای دادن تذکر حجاب

 مأمور انتظامی که حاضر نشد تذکر حجاب اجباری بدهد. تصویر از ویدیو.صدای آمریکا: در پی خودداری یک مأمور نیروی انتظامی از مقابله با یک زن به خاطر رعایت نکردن حجاب اجباری، برخی منابع خبری داخل ایران اعلام کردند که او بازداشت شده و مرکز درمانی که ماجرا در آن اتفاق افتاده بود، پلمب شد.

انتشار خبر بازداشت بهنام زارعی، افسر نیروی انتظامی که حاضر نشد برای پوشش اختیاری یک زن به او تذکر دهد، پس از آن صورت گرفت که روز شنبه ۲۲ بهمن فرمانده انتظامی کرمانشاه برای رسیدگی به این موضوع دستور «ویژه و فوری» صادر کرد.


پایگاه خبری پلیس، روز شنبه ۲۲ بهمن با تأکید بر این که «پلیس مجری قانون و حافظ ارزش‌ها است»، اعلام کرد که با دستور فرمانده انتظامی کرمانشاه «در حال بررسی این موضوع و جزئیات آن» هستند.

روز جمعه ویدئویی در رسانه‌های اجتماعی فراگیر شد که در آن یک مأمور پلیس در یک مرکز درمانی در پاسخ به یک «آمر به معروف» گفت مطابق قانون باید «حافظ جان و مال و ناموس مملکت» باشد و قانونی به عنوان حجاب اجباری وجود ندارد.

این مأمور در واکنش به فیلم گرفتن زن تذکردهنده از او، گفت «این خانم دوست دارد این لباس را بپوشد، به من ربطی ندارد» و وقتی «آمر به معروف» گفت که «این قانون کشور است»، مأمور تأکید کرد، «کدام قانون؟ یک بندش را بیاور!»

زن تذکردهنده او را به ارجاع به مراجع بالاتر تهدید کرد مأمور نیز با بیان این که «بنده بهنام زارعی هستم»، درباره فیلم گرفتن از مأمور پلیس در حین انجام وظیفه تذکر داد.
مامور نیروی انتظامی حتی جلوی دوربین هم حاضر نشد به یک زن تذکر حجاب بدهددر پی کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، علاوه بر اعتراضات سراسری در همه استان‌های کشور، در حدود پنج ماه گذشته شمار قابل توجهی از زنان در ایران از رعایت حجاب اجباری امتناع کرده‌اند.

هرچند پس از آغاز اعتراضات سراسری تا کنون گشت ارشاد از خیابان‌ها برچیده شده، اما پیامک‌های تذکر عدم رعایت حجاب اجباری برای افراد ارسال می‌شود و جمهوری اسلامی روش‌های دیگری از جمله پلمب کسب و کارها و مراکز درمانی را نیز به شیوه‌های پیشین برخورد با زنان افزوده است.

تاکنون گزارش‌های متعددی از پلمب مراکز تجاری و درمانی به دلیل عدم رعایت حجاب اجباری منتشر شده است.

پیشتر، فرماندار شیراز با تهدید زنان گفته بود در صورت «مشاهده زنان بی‌حجاب»، واحد ۱۱۰ و اماکن فرماندهی انتظامی با آنان «برخورد لازم» خواهد کرد و افزود: «شهروندان، چه از پرسنل اصناف و چه مشتریان و مراجعان به واحدهای تجاری، حق کشف حجاب ندارند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
الفارد - وردینگ، انگلستان

امیدوارم در حافظه تاریخی ضیعف خیلی ها بماند که در این مملکت وطن پرست واقعی و در هر لباسی بیشمار هست.
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۳:۳۷
۴۴
paksan - ایران، ایران

درود بر شرفت. قهرمانان ما اینا هستند.
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۳:۳۸
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

حالا باید مردم کرمانشاه اگر کرد غیرتمند ایرانی هستند مقابل بازداشتگاه تجمع کنند و آزادی او را بطلبند.
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۳:۴۹
۴۷
Didar2022 - پایتخت، اتریش
کلا کرمانشاهی ها دل و جرات عجیبی دارند
یکشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد