رئیس پلیس اطلاعات جوانرود کشته شد

العربیه: شهرام حیدری، رئیس پلیس اطلاعات شهرستان جوانرود که پیشتر در جریان یک درگیری مسلحانه مجروح شده بود، شامگاه جمعه 4 بهمن، بر اثر «شدت جراحات وارده» جان خود را از دست داد.

به گفته رسانه‌های داخلی، سرهنگ شهرام حیدری، 29 آذر سال جاری، در جریان تعقیب و گریز با «قاچاقیان» درگیر و مجروح شده و پس از آن به بیمارستانی در کرمانشاه منتقل شد.


خبرگزاری «ایرنا» گزارش داده است، به علت وخامت شرایط جسمی، حیدری به بیمارستانی در تهران منتقل شد، اما تلاش 45 روزه پزشکان برای نجات جان او موفقیت‌آمیز نبود.

جوانرود در هفته‌های گذشته و در جریان خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی یکی از شهرهایی بود که شاهد اعتراضات گسترده مردمی و تجمعات شبانه‌روزی مردم بوده است.

سپاه پاسداران پیشتر برای مقابله با اعتراضات در این شهر اقدام به برقراری جو شدید نظامی - امنیتی کرد.

کسبه و بازاریان جوانرود نیز در اعتراض به سرکوب شدید نیروهای حکومتی اعتصابات گسترده‌ای را در این شهر آغاز کردند.

خیزش سراسری مردم ایران علیه جمهوری اسلامی پس از آن آغاز شد که پلیس امنیت اخلاقی موسوم به «گشت ارشاد»، مهسا (ژینا) امینی، شهروند کرد ایرانی را به بهانه عدم رعایت حجاب اجباری در بازداشتگاه به قتل رساند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

ب ه ، دَ رَ ک ! فاطی بیا یه فاتحه واسه این جانی خوانده کن ، شاید جای بهتری در جهنم براش در نظر بگیرن !!
شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
۵۵
100Haloo - تهران، ایران

اگر دنیایی پس از مرگ وجود دارد، پس روح کثیفش دچار عذاب جاودانی باشه، یک کثافت مزدور کمتر، شاید حالاخانواده اش بفهمند. که خانواده هائی که جوانانشان را در این خیزش از دست دادند چه میکشند.
شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۱
۷۵
Maghshoosh - میامی، ایالات متحده امریکا

خوب نیست آدم از مرگ کسی خوشحال بشه، ولی خب، در این مورد به یک سویش!
شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +216شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +166شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +146حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +130اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +128بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +111شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +111تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +109چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +101برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم