خردسال‌ترین تیزهوش جهان؛ نابغه‌ سه‌ساله‌ای که به هفت زبان دنیا می‌خواند و می‌شمرد

یورونیوز:  کودک نوپای سه‌ساله، اهل بریتانیا پس از یادگیری خواندن در دوسالگی و توانایی شمردن به هفت زبان مختلف دنیا، به جوان‌ترین عضو مِنسا (انجمن بین‌المللی تیزهوشان) در بریتانیا تبدیل شد.

تئودور (تدی) هابز، اهل پورتی‌هد، شهرستان سامرست، در سه سال و نه ماهگی، پس از انجام تست هوش (IQ) با کسب امتیاز ۱۳۹ از ۱۶۰، وارد سازمان انحصاری نخبگان شد.


این انجمن بین‌المللی با گردآوری افراد دارای بهره هوشی بالا در سال ۱۹۴۷ تأسیس شد و فقط اعضایی را می‌پذیرد که جزء دو درصد بالایی ضریب هوشی در سراسر جهان باشند.

تدی در حال حاضر می‌تواند به شش زبان غیر از زبان مادری‌اش از جمله ماندارین، ولزی، فرانسوی، اسپانیایی و آلمانی تا صد بشمارد. او که در دو سال و چهارماهگی خواندن را آموخته است، اکنون می‌تواند کتاب‌های هری پاتر را نیز بخواند.

مادر و پدر او که به ترتیب ۳۱ و ۴۱ساله هستند هیچ اطلاعی از میزان هوش پسرشان نداشتند و تنها وقتی او را در ارزیابی پیش از شروع مدرسه در سپتامبر شرکت دادند، از این موضوع مطلع شدند.

مادر او در این باره می‌گوید که «ما در حالی تست هوش را انجام دادیم که تنها به او گفتیم قرار است که با یک خانم بنشیند و بازی با پازل را انجام دهد و او فکر کرد که این هیجان ترین کار است.»

او در ادامه می‌گوید: «بعد از اینکه او تست پازل را به‌درستی انجام داد، به ما گفته شد که او واجد شرایط حضور در «منسا» است. آنجا ما با تعجب به خود گفتیم «ببخشید؟» درست است که می‌دانستیم توانایی‌هایش از همسن و سال‌هایش بیشتر است، اما به این‌ اندازه متوجه آن نبودیم.»

والدین او که برای باردار شدن پسرشان و خواهر کوچک‌تر تدی تحت روش درمانی آی‌وی‌اف (فرایند لقاح تخمک در خارج از رحم) قرار گرفته بودند؛ حتی به شوخی می‌گفتند که شاید او در کلینیک باروری با دیگران قاطى شده باشد.
تفاوت او با همسن و سال‌هایش
مادرش درباره‌ی هوش فرزندش می‌گوید که وقتی کسی درباره‌ی موضوعی مثل کیک صحبت می‌کند، او به‌راحتی آن را هجی می‌کند. او همچنین به‌خوبی هرآنچه را که در کریسمس سال گذشته به او گفته شده بود را به یاد می‌آورد و در مقایسه با هم‌سن و سالانش علاقه ی کمتری به تلویزیون و بازی‌ دارد و در عوض ترجیح می‌دهد با جستجوی کلمات خود را سرگرم کند.

والدین او در تلاشند تا «تد» چهار‌ ساله را علی‌رغم هوش و ذکاوتش متواضع بار بیاورند تا مانع از ایجاد هر نوع «عقده خودبرتربینی» در او شود.

در حال حاضر او نسبت به سایر کودکان هم‌سن‌وسال خود کاملاً از توانایی‌هایش بی‌اطلاع است.
توانایی او در خواندن
مادرش درباره‌ی توانایی او در خواندن کتاب‌ها می‌گوید: «دوستان او تا حدودی می‌توانند حروف الفبا را بخوانند، این در حالی است که او می‌تواند هری پاتر را بخواند. یادم می‌آید که یک روز او را به مهدکودک بردم و به معلمانش گفتم که انگار او خودش خواندن را آموخته است. آنها در ابتدا حرف من را باور نکردند، اما زمانی که معلم پیش‌دبستانی با او صحبت کرده بود، گفتند که حق با شماست.»

«بدیهی است که ما به او اجازه نمی‌دهیم هری پاتر را بخواند و کتاب‌های مناسب‌تری را از نظر احساسی برایش انتخاب می‌کنیم، اما او در مرحله‌ای است که می‌تواند هر چیزی را که پیش رویش قرار می‌دهیم بخواند.»

مادرش درباره‌ی شغل آینده ‌او می‌گوید که «او ایده‌هایی دارد برای این‌که روزی پزشک شود، اما اگر از او بپرسید که می‌خواهد چه‌کاره شود، فقط می‌گوید که می‌خواهد روی «تدی بودن» تمرکز کند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +151شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم