استاد دانشگاه که خواهرش را به خاطر روابط با دوست پسرش کشته بود، قصاص نشد

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ استاد دانشگاه که به اتهام قتل خواهرش محاکمه شده بود در حالی به 3 سال حبس محکوم شد که مادرش از قصاص او صرف نظر کرده بود.

رسیدگی به این پرونده از مرداد امسال با کشف جسد زن جوانی در حاشیه بلوار میرداماد آغاز شد.


پس از آن مأموران کلانتری ۱۰۳ گاندی به محل اعزام شدند و با بررسی‌های اولیه مشخص شد که مقتول جراحت‌های متعددی روی بدنش دارد که جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد و کارشناسان این مرکز پس از معاینه‌های لازم در گزارش اعلام کردند زن جوان بر اثر خفگی جان باخته است.

در ادامه پلیس با بررسی دوربین‌های مداربسته محل کشف جسد دریافت روز حادثه مردی از خودروی پژو 206 پیاده شده و جسد را از داخل خودرو به کنار خیابان انداخته و رفته است. مأموران با استعلام پلاک خودرو دریافتند خودرو متعلق به زنی 40 ساله به نام سحر است.

بررسی دقیق‌تر مأموران نشان می‌داد که سحر از چهار روز قبل به خانه مراجعه نکرده اما خانواده او از طریق پلیس پیگیر ناپدید شدن وی نشده‌اند. این موضوع سبب شد تا مأموران به خانواده مقتول ظنین شوند.

با این حال وقتی مادر سحر برای شناسایی هویت جسد به پزشکی قانونی رفت به پلیس گفت جسد متعلق به دخترش سحر است.با افشای هویت مقتول مأموران برادر وی را که استاد دانشگاه بود به اداره آگاهی احضار کردند.

وی در توضیح ماجرا گفت: خواهرم تنها زندگی می‌کرد. چند روز پیش از این حادثه سگش را برای هواخوری به پارک برده بود اما سارقی قصد داشته سگ او را سرقت کند که با مقاومت سحر روبه‌رو شده و او را مورد ضرب و شتم قرار داده بود.

ما سحر را به بیمارستان بردیم و بعد از چند روز که به بهبودی نسبی رسید مرخص شد، اما دیگر خبری از او نداشتیم.
قتل خواهر با صحنه‌سازی
در حالی که مأموران به سرنخ مستندی دست پیدا نکرده بودند این بار به سراغ دوربین‌های مداربسته محل سکونت مقتول رفتند و پس از بررسی موشکافانه به سرنخی رسیدند که راز یک جنایت خانوادگی را فاش کرد.

دوربین‌ها نشان می‌داد که زنی با خودروی 206 از خانه خارج شده اما وقتی مأموران فیلم دوربین ضبط شده را چندبار بازبینی کردند پی بردند که آن زن مقتول نبوده بلکه برادرش بوده که با پوشش زنانه و ماسکی بر صورت سوار خودروی خواهرش شده تا با صحنه‌سازی نشان دهد که راننده خودرو سحر بوده است.

با روشن شدن این موضوع و مستندات به دست آمده مرد جوان به ناچار به قتل خواهرش اعتراف کرد و پرونده برای رسیدگی به شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
در دادگاه چه گذشت
در ابتدای جلسه مادر مقتول به‌عنوان تنها ولی دم پرونده از قصاص پسرش اعلام گذشت کرد. سپس متهم که با قرار وثیقه آزاد بود به جایگاه رفت و گفت: خواهرم چند سالی در یک خانه مجردی زندگی می‌کرد.

من و خانواده‌ام موافق رفتارها و سبک زندگی او نبودیم و بارها به او تذکر داده بودیم اما او توجهی به حرف‌های ما نداشت و به کارهایش ادامه می‌داد. تا اینکه یک ماه پیش از قتل شخصی ناشناس با ارسال چند فیلم و عکس خصوصی از خواهرم ما را تهدید کرد که اگر مبلغی را که می‌خواهد برایش واریز نکنیم فیلم و عکس‌های خواهرم را درفضای مجازی منتشر می‌کند.این موضوع به شدت زندگی ما را به هم ریخت دیگر تحمل رفتارها و کارهای سحر را نداشتم.

تا اینکه شب حادثه به خانه‌اش رفتم قصد داشت به میهمانی برود که من مخالفت کردم و با هم درگیر شدیم بعد با حوله‌ای خفه‌اش کردم.

می‌دانستم که ممکن است شناسایی شوم به همین خاطر لباس‌های سحر را پوشیدم و جسدش را در صندوق عقب خودرواش گذاشتم و از خانه خارج شدم کمی که فاصله گرفتم لباس‌های زنانه را عوض کردم و جنازه را در کنار بلوار میرداماد بیرون انداختم و رفتم.

در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به رضایت مادر مقتول، متهم را از جنبه عمومی جرم و طبق ماده 612 قانون مجازات اسلامی به سه سال حبس محکوم کردند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +327شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +237شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +232شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +187رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +172پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +151پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +141علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +136وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +127یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد