زن ایرانی در پی جراحی زیبایی توسط دکتر قلابی در ترکیه پستان هایش را از دست داد

ندا تاکنون ۱۵ عمل جراحی انجام داده استایندیپندنت فارسی: یک زن ایرانی در پی یک جراحی زیبایی در کلینیکی در منطقه سلطان قاضی استانبول، هر دو پستان خود را به طور کامل از دست داده و با مشکلاتی از جمله درد شدید در ناحیه پا و شکم مواجه شده است.

ندا قصد داشت پستان‌های بزرگش را از طریق جراحی کمی کوچک کند. او ابتدا می‌خواست این عمل را در ایران انجام دهد اما با توصیه همسرش، نزد فردی رفت که ادعا می‌کرد متخصص جراحی زیبایی است. همسر ندا این فرد را که کلینیکش در منطقه سلطان قاضی استانبول واقع است، در اینستاگرام پیدا کرده بود.


ندا برای کوچک کردن پستان‌هایش ۶۰ هزار لیر به کلینیک پرداخت و سپس تحت عمل جراحی قرار گرفت اما پس از عمل، شوکه شد زیرا دیگر پستانی برایش باقی نمانده بود. ندا می‌گوید حالا دیگر قفسه سینه‌ او مانند مردان است، درد زیادی در ناحیه پا دارد و زخم‌ها امانش را بریده‌اند.

پس از اتفاقی که برای ندا افتاد، او و همسرش از هم جدا شده‌اند. دختر ندا در همین ارتباط گفت: «مادرم فقط می‌خواست پستان‌هایش را کمی کوچک کند. او را به اتاق عمل نبردند و در اتاق معمولی پستان‌هایش را بخیه کردند. الان ریه‌هاش آسیب دیده و کیسه صفرایش را هم درآورده‌اند.»

بر مبنای گزارش سایت ان‌ سون‌ خبر در ترکیه، ندا تاکنون ۱۵ عمل جراحی دیگر هم انجام داده اما همچنان بهبود نیافته است. ندا می‌گوید اکنون می‌داند پزشکی که عمل زیبایی را انجام داد، «قلابی» بوده است. بیگم مروه آچیک‌گوز، وکیل مدافع ندا، نیز می‌گوید: «ما متوجه شدیم فردی که خود را متخصص معرفی کرد، کارگر آزمایشگاهی در سوریه بود و در بیمارستان، به عنوان نیروی خدماتی بیمه شده است.»

به گفته وکیل ندا، پروتز به کار رفته در پستان آلوده بود و همین مسئله باعث شد که دیگر نقاط بدن او نیز آسیب ببینند. بیگم مروه در تشریح وضعیت کنونی ندا گفت که نوک‌ پستان‌هایش نیز کاملا از بین رفته‌ و بخیه خورده‌اند و به‌شدت درد دارند. پاهایش هم سیاه شده‌اند.

ندا از اینکه کلینک واقع در منطقه سلطان قاضی همچنان به فعالیت ادامه می‌دهد، خشمگین است و می‌خواهد پزشک قلابی دستگیر و کلینیک تعطیل شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۳
chris.it.dude - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

ترکیه هم جا بود؟ جایی که اینقدر خر تو خره که یک حمال جراحی میکنه. واقعا باعث تاسفه که هنوز نه دکتر قلابی دستگیر شده و نه کلینیک بسته شده. ببین اونجا دیگه چه انارشی هست.
جمعه ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۰۲:۳۶
۶۵
juvel - اسلو، نروژ

وقتی عقل نیست جان در عذابه!
جمعه ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۰
۶۳
یا فاطمه زهرا - کپنهاک، دانمارک
اینجا همه خروار خروار پیسه می‌دهند، کلانش کنند. بعد تو روان شدی آنجا که کوچک کنی. عجب دنیای وارونه‌ای شده است!
جمعه ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۸
۳۶
گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان
هر بلایی که سر ایرانی ها در ترکیه بیاد حقشونه و زر زیادی نباید بزنند
جمعه ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +111روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟