دستور آزادی امیرحسین رحیمی نوجوان ۱۵ ساله «صادر شده است»

دویچه وله: دبیر سرویس سیاسی روزنامه اعتماد از صدور دستور آزادی امیرحسین رحیمی، نوجوان ۱۵ ساله‌ای که به گفته مادرش بدنش پر از ساچمه است خبر داد.

به نوشته دبیر سیاسی روزنامه اعتماد، دستور آزادی امیرحسین رحیمی، معترض ۱۵ ساله زندانی صادر شد. روزنامه اعتماد که با مادر امیرحسین مصاحبه کرده بود، پیشتر درباره وضعیت این نوجوان بازداشت‌شده نوشته بود: «یک ساچمه در سر، یک ساچمه در گردن و چندین ساچمه هم در سینه و شکم امیرحسین باقی مانده است. به دلیل عدم توانایی در تامین وثیقه پسرم همچنان در زندان است.»


امیرحسین رحیمی ۲۱ مهرماه در فردیس کرج بازداشت شد. پس از یک هفته بی‌خبری خانواده مطلع شد که این نوجوان ۱۵ ساله در کانون اصلاح و تربیت کچویی کرج زندانی است. پرونده او در شعبه ۸ دادسرای عمومی کرج است و قاضی برایش وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی تعیین کرده که خانواده توان پرداختش را ندارد.

ظاهرا اطلاع‌رسانی درباره امیرحسین رحیمی موثر بوده و حال مهدی بیک در صفحه توییترش خبر از دستور آزادی امیرحسین داده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
piruzie nazdik - پاریس، فرانسه
پایان جمهوری اعدامی کودک کش تا قبل او عید نوروز.
جمعه ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.