احتمال وجود تسلیحات در پروازهای شرکت هواپیمایی وابسته به سپاه به مقصد بیروت

العربیه:به گفته منابع «العربیه«، هواپیماهای شرکت هواپیمایی «معراج» وابسته به سپاه پاسداران، پروازهایی را به مقصد فرودگاه بیروت انجام می‌دهند که این پروازها می‌تواند حامل تسلیحات و تجهیزات حساس و مورد نیز «حزب‌الله» لبنان باشد.

این منابع با اشاره به سوءاستفاده مقامات جمهوری اسلامی از فرودگاه بیروت خاطرنشان کردند، این اقدام می‌تواند به لبنان آسیب اقتصادی وارد کند.


به گفته منابع العربیه، اولین پرواز شرکت معراج به مقصد فرودگاه بیروت، در 14 نوامبر صورت گرفت.

بر اساس این گزارش، پیوستن فرودگاه بیروت به مسیر قاچاق اسلحه از ایران به لبنان، یکی از نگرانی‌های اسرائیل است.

منابع العربیه افزودند، پروازهای شرکت هواپیمایی معراج به صورت هفتگی در فرودگاه بین‌المللی دمشق به زمین می‌نشیند.

اسرائیل پیشتر حزب‌الله لبنان را متهم کرده بود که با استفاده از «پروازهای غیرنظامی» به مقصد دمشق، اقدام به انتقال اسلحه از ایران به لبنان کرده است.

آویخای ادرعی، یکی از سخنگویان ارتش اسرائیل در توییتی اعلام کرده بود، یکی از فرماندهان ارشد حزب‌الله با استفاده از جایگاه خود و سوءاستفاده از زیرساخت‌های دولت لبنان، به پسر خود برای انتقال اسلحه از ایران به لبنان کمک کرده است.

او در این زمینه تأکید کرد: «برای اطمینان از محرمانه بودن [این عملیات]، این تسلیحات توسط پروازهای غیرنظامی از ایران به فرودگاه بین‌المللی دمشق منتقل می‌شود. این امر غیرنظامیان را در معرض خطر فوری قرار می‌دهد.»

ادرعی خاطرنشان کرد، حزب‌الله «برای [تحقق] اهداف تروریستی و منافع جمهوری اسلامی، از دولت و شهروندان لبنانی سوء‌استفاده می‌کند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند