یک نماینده مجلس از اعزام نیروی زمینی به کردستان خبر داد

بی بی سی: امروز محمد کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی و از فرماندهان پیشین سپاه پاسداران تایید کرده که «نیروی زمینی به غرب کشور» اعزام شده است. او گفته هدف مقابله با «تجزیه‌طلبان است».

او در گفتگویی با سایت جماران همچنین مدعی شد که «تجزیه‌طلبان به خصوص کومله، پژاک و دموکرات در منطقه اقلیم کردستان حضور پیدا کرده اند تا بتوانند قسمتی از کردستان را به دست بیاورند». این در حالی است که تمام احزاب کرد ایران این ادعاها را بارها تکذیب کرده‌اند.


در این مدت، حکومت ایران بارها به مقر احزاب کرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق حمله کرده است.

در آخرین حمله مقر حزب دموکرات کردستان در چند کیلومتری اربیل، مرکز اقلیم، با پهپاد و موشک هدف قرار گرفت. در این بمباران‌ها شماری از افراد غیر نظامی هم جان خود را از دست دادند و مقامات اقلیم و عراق به تجاوز به خاک این کشور انتقاد کردند.

حکومت ایران گروه‌های احزاب کرد مستقر در اقلیم کردستان را متهم کرده است که در اعتراضات سراسری ایران دست داشته‌اند.

دولت عراق و دولت اقلیم کردستان به ادامه حملات جمهوری اسلامی ایران اعتراض کرده و خواستار توقف خشونت ها شده است. دولت اقلیم کردستان تکرار این حملات فرامرزی را نقض «قوانین بین‌المللی و روابط همسایگی» خوانده است.

اخیرا جمعی از امامان جمعه و مدرسان اهل سنت در کردستان خواستار «برگزاری یک رفراندوم با نظارت نهادهای بین‌المللی در ایران» شده‌اند. حدود سه هفته پیش هم مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان هم در خطبه‌های نماز جمعه همین خواست را تکرار کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
Aztek - قم، ایران

امیدوارم همه شون افقی برگردن.
‌چهارشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۴
۳۹
سعید رحیم زاده - برلین، آلمان

لشگر کشی برای مردم خودت؟. ای مردم ایران از خواب بیدار شید. دشمن اینجاست. دشمن تو خود ماست. شما کی میخواید از خواب خرگوشی بیدار شید؟ پولتون رو بردن، بچه هاتون رو کشتن، به ناموستون تجاوز کردن، تف به شما مردمی که هنوز امید دارید حسین و مهدی بیان و شما رو نجات بدن. خجالت بکشید از خودتون .خجالت بکشید بی‌غیرتها. تا کی شما میخواید اینطوری زندگی کنید؟
‌چهارشنبه ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +217بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +122امام جماعت شهرستان تفت بر بالای منبر سکته کرد
  • +116حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +108حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +101کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +89«قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • +87رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +78رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • +76لحظه شکار کودک‌آزار قاتل! ویدئویی از کشته شدن او چند ساعت پس از آزادی از زندان