کفتار از لانه در برابر سگ‌های وحشی محافظت می‌کند



وقتی سگ‌های وحشی شروع به آزار و اذیت کفتار مادر با توله‌اش کردند، هم کفتار‌ها و هم سگ‌های وحشی ایستادگی کردند. کفتار مادر از محافظت از بچه خود دریغ نکرد. یکی از توله‌های او نیز در مقابل آزار و اذیت ایستادگی کرد و نشان داد که او چقدر شجاع است.


یک کفتار مجبور می‌شود از لانه خود در برابر یک دسته از سگ‌های وحشی محافظت کند.

کلینتون دلپورت، به تنهایی مشغول رانندگی در امتداد جاده H۱۴ به سمت H۹ در پارک ملی کروگر آفریقای جنوبی بود که کفتار‌ها را با توله‌هایشان در تقاطع H۹ و H۱۴ مشاهده کرد.

کلینتون ماشین خود را متوقف کرد و مشغول تماشای ارتباط کفتار‌ها با یکدیگر بود که ناگهان دسته‌ای از سگ‌های ظاهر شدند!

وی به سرعت دوربین خود را بیرون آورد و شروع به فیلمبرداری از رویارویی آن‌ها کرد. وقتی سگ‌های وحشی شروع به آزار و اذیت کفتار مادر با توله‌اش کردند، هم کفتار‌ها و هم سگ‌های وحشی ایستادگی کردند. کفتار مادر از محافظت از بچه خود دریغ نکرد. یکی از توله‌های او نیز در مقابل آزار و اذیت ایستادگی کرد و نشان داد که او چقدر شجاع است.
کلینتون اعتراف کرد که نسبت به کفتار‌های جوان بسیار ترسیده بود. او متوجه شد که این بیشتر نمایش قدرت و تسلط سگ‌های وحشی بود تا حمله واقعی.

وی گفت: پس از مدت کوتاهی، سگ‌های وحشی علاقه خود را به کفتار‌ها از دست دادند و به راه خود ادامه دادند. اگرچه مشخص بود که کفتار‌ها از رویارویی با سگ‌ها کمی متزلزل شده‌اند، اما حالشان خوب است و به تعامل و آرامش کنار یکدیگر ادامه می‌دهند.

برای کلینتون، این دومین باری بود که کفتار‌ها و سگ‌های وحشی با هم برخورد می‌کردند، اما اولین بار بود که از آن فیلم می‌گرفت. کلینتون گفت که تعامل بین این دو گونه بسیار نادر است، زیرا او در ۵ سال گذشته هر روز به پارک رفته و تنها دو بار چنین تعاملاتی را دیده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
siavash786 - آمریکا، ایالات متحده امریکا

عین همین تو ایران و در میان نظامهای دیکتاتوری می بینیم که چگونه بیت رهبری از بسیجی و یارانش دفاع می کند.
جمعه ۲۰ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +199پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید