بازگشت مهران مدیری به آغوش خامنه‌ای همزمان با ادامه خیزش مردمی!

همزمان با ادامه خیزش سرتاسری در ایران، مهران مدیری با انتشار یک ویدیوی ببخشید غلط کردم به آغوش رهبر بازگشت.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momijii - توکیو، ژاپن

بیضه های پلاسیده و آبرفته رهبرت نوش جونت ، رژیم که رفت تو هم باهاش برو که دیگه برگشتی در کار نیست ، حتی با غلط کردم و . خوردم !
‌چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۸
۴۴
Chokam - ری، ایران

این اغوش کسی نیست این زندگی امروزه هست ،همه همینن . هرکه میگه نیست دروغ میگه. دیگه تندتراز اخراج سفراشون که نیست، اینا سفیر ج ا رو فحش میدن ،نمیخوان، اماکنسول ج ا رو میخوان خوبش هم میخوان برای کارای کنسولی ومنافع شخصی.
‌چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۳
۵۹
hamidesabz - لندن، انگلستان

این یک ادعای تفرقه برانگیز و نا عادلانه است، در ویدئو دوم مدیری به هیچ وجه اعلام طرفداری از حکومت نمیکند و تنها اعلام می‌کند که مالکیت برنامه هایی که ساخته است متعلق به او نیست! و البته تغییر لحنش بدون شک ناشی از فشار و تهدیداتی است که رژیم بر او وارد آورده! بنابرین، این ویدئو دوم را باید در مقام اعترافات اجباری ارزیابی کرد و اگر اعتراف اجباری را نشان از بازگشت به آغوش خامنه ایی ارزیابی کنیم این بی انصافی شامل حال بسیاری از عزیزانمان مثل شروین هم می‌شود که مطمعنن کسی بر این باور نیست، پس بهتر است که دست از این محتواهای افترا آمیز و تفرقه برانگیز برداشته شود و از خط کشی بین کسانی که اعلام کرده اند با مردم هستند خودداری کنید!
‌پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۰
۴۸
آقای خاص - استرالیا، استرالیا

تفرقه ننداز ایرانیان‌یوکی. تفرقه ننداز سرانه. این چه تیتریه زدی ایرانیان‌یوکی. این چه تیتریه زدی سرانه. نیروها را جذب کنید و نگه دارید نه متفرق کنید.
‌پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۰۵:۱۰
۶۱
VidaR - وین، اتریش
چرا نمی‌گویید، این هم مثل تمام مصاحبه ها ،،، اجباری هست ،قیافه اش رو نگاه کنید ،کاملا مشخصه که پدرش رو در آوردن ،،به دامن خامنه ای یعنی چی ،،،،آخه چه کسی الانغیر از بسیجی ها ولات های بی سر و پا ،زن های صیغه ای با خامنه ای هستن؟
‌پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۱
۶۱
VidaR - وین، اتریش
واقعا ،این شبکه ها تفرقه میاندازن،،چرا نمیگن این هم مصاحبه اجباری هست ،چرا همه اعتراف اجباری میکنن ،ولی آقای مدیری، نه،،،،قیافه اش رو نگاه کنید ،معلومه پدرش رو در آوردن
‌پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +279شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +197پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +161سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +145ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید