هو شدن پادشاه بریتانیا توسط مخالفان پادشاهی


هو شدن پادشاه بریتانیا توسط مخالفان پادشاهی:  او تنها برای دست تکان‌دادن  و دست دادن، سالانه ۲۴ میلیون پوند حقوق می‌گیرد.
 
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۰
sabbas - لندن، انگلستان

این خائنان هم همانند بسیجی های ایران هستند
دوشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۷
۱۰۹
millionaire - منچستر، انگلستان

سیستم پادشاهی و مفت خوری یک خوانواده کم کم تو دنیا از بین خواهد رفت
دوشنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۰
۵۰
Free Press - لندن، انگلستان

ده نفر هو کردن ولی صدها هزار نفر برای احترام به ملکه شان در خیابان‌ها صف کشیدند، شماها دور برندارید مطمین باشید اگر سلطنت بد بود انگلیس اولین کشوری بود که از آن خلاص می‌شد اما واقعیت اینست که سلطنت به کشور ثبات مببخشد، دموکراسی و جمهوری خواهی کلاه بزرگی است به سر ما کردند و به اسم آن خیلی از کشورها از جمله ایران را از هم پاشیدند. جمهوری یعنی دادن حق رای به همان گوسفندهایی که بع بع کنان فاجعه ۵۷ را رقم زدند.
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۱:۴۳
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

با ۴۳ سال جمهوری چه تاجی به سر ایران گذاشتید؟ مهم نیست که مسئول امور کشور یک پادشاه باشد یا شاهزاده خودمان که جمهوری را ترجیح میدهد. مهم این هست که لیاقت داشته، دلسوز مردم باشد. از رضا پهلوی شایسته تر کسی را سراغ دارید؟ اگر اسم نبرید شرف ندارید.
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۲:۱۳
۲۶
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
خیلی جالبه که اینجا یک عدهاممتهایی می‌گذارند که مرغ پخته را به خنده می اندازد و حماقت را نشان می‌دهد. هر گردی گردو نیست. هر پادشاهی که خوب نیست مثل فتحعلی شاه وناصرالدین شاه و خاندان شاهی در اروپا حداقل برای کشورهای آسیایی خوب نبودند. هر جمهوری هم انتخابی نیست مثل کره شمالی. یک عده فارسی نویس چه فحش‌ها که به مخالفان ترامپ وملکه انگلیس ندادند. خوب اینها چه فرقی با آخوندهای شیعه یا سنی دارند که ساخت دنیا را به تولد علی و عمر ربط می‌دهند. چه فرقی با خامنه ای دارند که نفت ایران را خ ج لبنان می‌کند. تو طرفدار خانواده پهلوی هستی یا جیره خوار انگلیس. یکی از اندوه لبنان می‌میرد و دیگری از اندوه اوکراین. یکی منتظر مهدی از چاه جمکران است و دیگری منتظر ترامپ از برج وال استریت.این خانواده سلطنتی انگلیس مسبب مرگ صدها میلیون انسان است. هموطن خودشان اعتراض می‌کند بعد ایرانی دستمال بدست حمایت می‌کند. دنیا تقسیم می‌شود به آدمهای آزاده و آدم‌های ساندیس خور و دستمال بدست. یک عده مالیدن شغل و مرام و تربیت شان است. ایران مال خامنه ای را می‌مالند. اروپا مال ملکه و بعد چارلز. آمریکا میرن تو مایه ترامپ.
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۴:۴۴
۵۲
فانتوم2 - فالکنبری، سوئد

مستر دماغ منتظر السلطنه.
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۲
۴۷
Azadi@Iran - برمینگام ، انگلستان
بریتانیا یک کشور دموکراتیک است بر پایه برای عمومی است و از شایعات که بگذریم پادشاه/ملکه عملا هیچ کاره اند. ملکه الیزابت راجع به همه پرسی استقلال اسکاتلند و برگزیت، مهمترین اتفاقات سالهای اخیر، موضع نگرفت چون قانون اساسی اجازه نمیدهد، یعنی در این زمینه حقش از یک شهروند عادی کمتر بود.‌ این خانواده یک سری ملک و ثروت اجدادی دارند که ۷۵ درصد درآمدشان به دولت میرسد و باقی خرج خانواده و املاک سلطنتی میشود. بعد از ۲۰۲۸ این سهم ۸۵ به ۱۵ درصد خواهد بود. غیر از درآمد دولت از املاک این خانواده، وجود دستگاه سلطنت به طور تخمینی سالی تا ۱۰ میلیارد پوند به گردشگری و کسب و کارهای وابسته اش در بریتانیا کمک میکند. هر کسی از تاریخ انگلستان آگاهی داشته باشد از مگنا کارتا تا انقلاب و جمهوری کوتاه مدت انگلستان و . ابدا پادشاهی بریتانیا را یک پادشاهی مطلقه نمیداند.
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۹
۴۶
Ahmad_Jeni - برلین، آلمان

حالا یه مشت اسکل فسیل ایرانی هنوز خواب سلطنت میبینن بابا جون game over سلطنت دیگه تموم شده.
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۹
۴۶
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
نظام پادشاهی انگلیس، بهترین ها رو‌برای مردمش خواسته است، مثل شاه ایران که بهترین ها رو برای ایران میخواست خیلی متفاوت است با حکومتی که از مردمش میدزدد و منابع خود را غارت میکند برای بخشش به کشور دیگر! جمهوری دروغی بود برای احساس دموکراسی دادن به باسوادان نیم بند مثلا روشنفکر!
‌سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد