وثیقه خروج از کشور برای دانشجویان علوم پزشکی و پزشکان به سالانه ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافت

رادیو فردا: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران وثیقه خروج از کشور را برای دانشجویان پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به سالانه ۱۵۰ میلیون تومان افزایش داد.

بر اساس اعلام روز ۲۰ شهریور معاونت آموزشی وزارت بهداشت، از این پس دانشجویان دکتری حرفه‌ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی باید به ازای هر سال تحصیلی ۱۵۰ میلیون تومان و دانشجویان کارشناسی علوم پزشکی هم به ازای هر سال ۶۰ میلیون وثیقه برای خروج از کشور تهیه کنند.


در نامه‌ای که این معاونت به استناد موادی از «قانون تامین وسایل و امکانات تحصیل أطفال و جوانان» منتشر کرده، آمده ‌است چنان‌که این افراد بخواهند تا پیش از پایان خدمات مذکور و بدون پرداخت هزینه‌های تحصیلی از ایران خارج شوند باید برای بازگشت تعهدنامه رسمی ارائه دهند.

همچنین در این بیانیه آمده که افراد می‌توانند با سپردن وثیقه ملکی یا ضمانت بانکی هم متعهد شوند که پس از انقضای مدت معین به ایران بازخواهند گشت.

رسانه‌های ایران دلیل این امر را جلوگیری از مهاجرت پزشکان و جراحان به خارج از کشور عنوان کرده‌اند.

رصدخانه مهاجرت ‌ایران به تازگی با انتشار گزارشی اعلام کرده ‌است که ۷۳ درصد پزشکان و پرستاران ایرانی و نزدیک به ۶۰ درصد استادان دانشگاه و دانشجویان ایرانی تمایل به مهاجرت دارند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ویتکاف: توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی باید دائمی باشد
  • حزب‌الله لبنان: اگر به ایران حمله شود دخالت نمی‌کنیم اما آسیب به خامنه‌ای خط قرمز ماست
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • حضور هدیه تهرانی در مراسم چهلم سینا حق‌شناس، یکی از معترضان کشته‌شده در گرگان
  • محسنی اژه‌ای در مورد اعتراضات دانشگاه ها تهدید کرد: ما وارد می‌شویم و هزینه بالاتر می‌رود
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند