باراک اوباما برنده جایزه اِمی به خاطر روایتگری مجموعه مستند «پارک‌های ملی عالی ما» شد

باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا، روز شنبه برنده جایزه اِمی به خاطر روایتگری مجموعه مستند «پارک‌های ملی عالی ما» شد.

اوباما جایزه بهترین راوی را به دلیل روایت مجموعه مستند پنج قسمتی «پارک‌های ملی عالی ما» کسب کرد که پارک‌های ملی سراسر جهان را به تصویر می‌کشد و از طریق شرکت نتفلیکس در دسترس علاقەمندان قرار دارد.

از دیگر نامزدهای مشهور کسب این جایزه می‌توان به کریم عبدالجبار، ستاره تاریخ بسکتبال حرفه ای آمریکا، دیوید آتنبورو مجری و نویسنده بریتانیایی، و لوپیتا نیونگو هنرپیشه کنیایی-مکزیکی اشاره کرد.

پیش از اوباما، دوایت آیزنهاور تنها رئیس جمهوری تاریخ آمریکا بود که در سال ۱۹۵۶ موفق به کسب یک جایزه ویژه اِمی شده بود.

اوباما پیشتر نیز به خاطر روایتگری دو کتاب صوتی خاطراتش تحت عناوین «جسارت امید» و «سرزمین موعود» دو جایزه گرَمی را کسب کرده است.

او در صورت کسب جوایز اسکار و تونی (معتبرترین جایزه در تئاتر ایالات متحده) به جمع ١٧ نفری خواهد پیوست که تاکنون موفق به کسب جوایز اِمی، گرَمی، اسکار، و تونی شده‌اند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا