مرسدس بنز با سرعت چراغ قرمز را رد کرد، پنج نفر کشته شدند - ویدیو



ویدئوی نظارتی از تصادف نشان می‌دهد که یک مرسدس بنز با سرعت زیاد از چراغ قرمز عبور می‌کند و در تقاطع به خودرو‌ها برخورد می‌کند، سپس شعله‌های آتش برخاسته و خودرو به تیر چراغ برق برخورد می‌کند.

به گفته مقامات ویندزور هیلز لس آنجلس، تصادف آتشین چند خودرو روز پنجشنبه پنج کشته از جمله یک زن باردار و یک نوزاد برجای گذاشت.

فرانکو پپی، سخنگوی گشت بزرگراه کالیفرنیا گفت که پنج نفر در این تصادف کشته شدند: سه بزرگسال و یک نوزاد. یکی از بزرگسالان زن باردار بود.
فرانکو گفت که مقامات بعداً بقایای یک فرد دیگر را در داخل یکی از خودرو‌های سوخته یافتند. جنسیت یا سن آن شخص مشخص نبود.

وی گفت که مقامات هشت نفر را برای درمان به مرکز پزشکی رونالد ریگان منتقل کردند. از مجروحان ۶ نفر نوجوان بودند.

ویدئوی نظارتی از تصادف نشان می‌دهد که یک مرسدس بنز با سرعت زیاد از چراغ قرمز عبور می‌کند و در تقاطع به خودرو‌ها برخورد می‌کند، سپس شعله‌های آتش برخاسته و خودرو به تیر چراغ برق برخورد می‌کند.
سخنگوی گشت بزرگراه کالیفرنیا گفت: بازرسان معتقدند راننده مرسدس بنز مسئول این تصادف بوده است. بازرسان متوجه شدند مرسدس بنز با سرعت بالایی حرکت کرده و در حالی که به سمت جنوب حرکت می‌کرد، چراغ قرمز را رد کرد.

پپی گفت که راننده تنها به عنوان یک زن بالغ شناسایی شده است. او گفت که این زن در بیمارستان بستری شد، اما هوشیار بود و پنج شنبه شب با بازرسان صحبت می‌کرد.

پپی گفت که حداقل ۶ وسیله نقلیه در این تصادف دخیل بودند که سه مورد از آن‌ها در آتش سوختند. بقیه آسیب دیدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۶
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

مگر در آمریکا هم پراید هست که آتش گرفته باشد؟؟؟
شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۱
۵۶
Hamid1065 - ارواین، ایالات متحده امریکا
6 نفر فوت کردن متاسفانه
شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۴
۴۳
ebimicro - سینت نیکلاس، بلژیک
سخنگوی گشت بزرگراه کالیفرنیا گفت: بازرسان معتقدند راننده "مرسدس بنز مسئول این تصادف بوده است. بازرسان متوجه شدند مرسدس بنز با سرعت بالایی حرکت کرده و در حالی که به سمت جنوب حرکت می‌کرد، چراغ قرمز را رد کرد." چه بازرسان باهوشی. من همش فکر میکردم تیر چراغ برق مقصره. از این جالبتر اینکه فهمیدن که سرعتش زیاد بوده و از همه مهمتر متوجه شدن که چراغ قرمز رو رد کرده. آورین، آورین.
شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۴۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +375رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +282شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +260کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +220اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +202مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +187شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +176شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +173ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +155انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +154کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند