خانه وحشت؛ مرد برزیلی همسر و دو فرزند جوانش را ۱۷ سال در خانه حبس کرده بود

یک زن و دو کودک به مدت ۱۷ سال در خانه خود زندانی بودند. لوئیز آنتونیو سانتوس سیلوا همسر و دو فرزند ۱۹ و ۲۲ ساله خود را در خانه اش در گواراتیبا برزیل به زنجیر بسته بود.
سیلوا برای مردم محلی به عنوان دی جی شناخته می شد. این مرد برزیلی برای پنهان کردن فریادهای خانواده اش موسیقی پخش می کرد. سیلوا در پی گزارشی از فردی ناشناس دستگیر شد.مامورانی که به خانه این مرد برزیلی رفتند، وضعیت همسر او و فرزندانش را وحشتناک توصیف کردند و گفتند که سه عضو خانواده به شدت دچار سوءتغذیه و کم آبی شده بودند. به گفته همسایه ها، دو فرزند جوان او به دلیل سوء تغذیه، ۱۰ ساله به نظر می رسیدند. یکی از همسایگان گفت: «با دیدن وضعیت آنها گریه ام گرفت.»مرد برزیلی زن و دو فرزندش را 17 سال زندانی کرده بودسخنگوی پلیس گفت که اولویت این است که این خانواده تحت درمان پزشکی قرار گیرند. او گفت: «افسران پلیسی که زدوتر از بقیه به آن خانه رسیدند، متوجه شدند که این کودکان زنجیر شده اند. وقتی من رسیدم، دیدم که آنها کثیف و دچار سوء تغذیه شدید هستند. بنابراین، الویت اول ارائه کمک های پزشکی بود.»قربانیان به بیمارستانی در ریودوژانیرو منتقل شده اند. همسر سیلوا در اظهاراتی تکان دهنده به پلیس، مدعی شد که این سه نفر از سوی شوهرش مورد آزار و اذیت شدید قرار می گرفتند و سه روز یکبار غذا می خوردند. او گفت که شوهرش هرگز به او اجازه کار نداده است و فرزندانشان اجازه تحصیل نداشتند. او چندین بار قصد ترک شوهرش را داشت اما سیلوا او را تهدید کرده بود که در صورت اقدام به ترک کردنش، او را خواهد کشت. تحقیقات بیشتر توسط پلیس در حال انجام است.
اوایل همین ماه در موردی مشابه، پس از مرگ یک دختر شش ساله از یک خانه وحشت، با همین شرایط در استرالیا، پلیس تحقیقاتی را آغاز کرد. گفته می شود که چارلی کوچک و پنج خواهر و برادر بین هشت تا ۲۹ ساله اش، از غفلت، خشونت و سو تغذیه رنج می بردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
hovakhshatare - تهران، ایران
یه تحقیق بکنید احتمالا مسلمون بوده.
جمعه ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +242پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +187پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +168شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +120مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز
  • +110روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +109افراشته شدن پرچم شیر و خورشید در سفارت ایران در کپنهاگ؛ آیا دیپلمات‌ها در دانمارک پناهنده شده‌اند؟