گفتگوی تلفنی مشاور امنیت ملی کاخ سفید با مسیح علی‌نژاد و همسرش

 گفتگوی تلفنی جیک سالیوان و مسیح علی نژادصدای آمریکا: مشاور امنیت ملی کاخ سفید با مسیح علی‌نژاد و همسرش تلفنی گفتگو کرد.

این گفتگو در پی دستگیری یک فرد مسلح در خارج از منزل مسیح علی‌نژاد در نیویورک صورت گرفت.


سالیوان از طرف جو بایدن نگرانی عمیق خود را در مورد امنیت مسیح علی‌نژاد ابراز کرد و عملکرد سازمان های مجری قانون را به دلیل اقدامات آنها برای تضمین امنیت علی‌نژاد و خانواده او ستود.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: دولت ایالات متحده از تمامی ابزارهایی که در اختیار دارد، برای جلوگیری از تهدیدات جمهوری اسلامی بر علیه شهروندان آمریکایی و مخالفان ساکن ایالات متحده استفاده خواهد کرد.

او همچنین با اشاره به اینکه بایدن به دقت شرایط مسیح علی‌نژاد را پیگیری خواهد کرد، افزود: ایالات متحده در کنار علی‌نژاد و همه کسانی که در ایران، خواستار حقوق برابر و کرامت انسانی هستند ایستاده است.

علی‌نژاد، روزنامه‌نگار ، فعال حقوق بشر و برابری زنان ایران و مجری برنامه تبلت صدای آمریکاست.

پنج شنبه ششم مرداد یک مرد مسلح به اسلحه کلاشنیکف که روز پنجشنبه گذشته بیرون از خانه مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار و فعال حقوق بشر، در بروکلین نیویورک پرسه می‌زد دستگیر شده است.

منابع و اسناد اتهامی پلیس فدرال آمریکا نشان می‌دهد که خالد مهدی‌اف، ۲۳ ساله، با اسلحه تهاجمی کلاشنیکف، و بیش از هزار دلار پول نقد، دستگیر شد. این اسلحه ظرفیت بالایی برای درگیری مسلحانه دارد.

بر اساس گزارش‌ها، خالد مهدی‌اف تبعه جمهوری آذربایجان است.

گزارش شده که او به مدت دو روز اطراف خانه مسیح علی‌نژاد پرسه می‌زد تا اینکه دستگیر شد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
arian1 - ابادان، ایران

دولت آمریکا یک غذرخواهی بزرگی به مردم ایران بدهکار است. آنزمان که با کمک کشورهای اروپایی حکومت شاه فقید و گرامی را در جهان بد نشان دادند و آخوندها را مانند طالبان در افغانستان بر قدرت نشان دادند. حالا دست کم امنیت مخالفان این حکومت شیطانی در کشور خودشان را بر علیه ادم کشان الله پرست تظمین کنند.
‌پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
۵۳
مسعود راستگو - تهران، ایران

کرک و پر امریکا ریخته و هیچ نشانی از ابرقدرتی ازش دیده نمیشه. نه اردر هاش مثل سابق اجرا میشه و نه تهدیدهاش موثره نه ناوهاش مثل سابق رعب و وحشت ایجاد میکنه و نه اف ۳۵ که انقدر معمولی شده که به همه تو دنیا داره می فروشه و دست اخر کارش رسیده به جایی که با ی مشت لمپن نشست میذارن و در مورد مسائل روز تبادل نظر میکنه!! عالیه همین معادله نشون میده ده سال دیگه چه شرایطی دارید.
‌پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷
۶۰
ادوینو - گوالف، کانادا
برادر من( آبادان از ایران) شما از یک نظر راست میگید اما همه کشورها دنبال منافع ملی خود هستند شاه غربیان را با افزایش قیمت نفت امتحان کرد و در مصاحبه ای در خصوص بالا بردن قیمت نفت از طرف اوپیک که شاه ریاست آن را بر عهده داشت غربیها فشار آوردن به شاه که هالو، احمق جان ابقاء تودر سلطنت از برای حفظ منافع ما بوده تا الآن کمی ترمز را بکش که مثل پدرت آواره نشوی وایشان با غرور احمقانه غربیها را مسخره میکرد که شما چشم آبیها باید از خواب خرگوشی بیدار واز ما چشم قهوه ایها یاد بگیرید عجب کامنت و ستیدمنت احمقانه ای بود به کسانیکه او را بر مسند پادشاهی ایران قرار دادن وشد آنچه باید میشد .
‌پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۵
۴۳
mehrdaduk - لندن، انگلستان
خانم على نژاد حواست باشه که اگر اشتباه کرده باشى و طرف براى شما نیامده باشه هم شما و هم تمام اوپوزسیون میشن چوپان درغگو و دیگه چهارتا خارجى هم که باور دارن ج س بده رو هم از دست میدیم
‌پنجشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد