قتل «ناموسی» زن جوان و مادر یک پسر ۵ ساله در گنبدکاووس توسط همسرش

ایران وایر : یک منبع مطلع از قتل زن جوانی به نام آنیتا خردمند متولد سال ۱۳۷۴ به دست شوهرش در شهر گنبدکاووس خبر داد.

به گفته این فرد مطلع آنیتا خردمند مادر یک پسر ۵ ساله است و از یک‌ماه قبل در پی اختلاف با همسرش به خانه پدری‌اش آمده بود.


این فرد آگاه درباره جزییات مرگ آنیتا خردمند می‌گوید: « آنیتا هشت سال قبل ازدواج کرد. همسرش به شدت بدبین و شکاک بود. هربار آنیتا از خانه بیرون می‌رفت با انواع تهمت‌ها و الفاظ رکیک او را مورد ضرب و شتم قرار می‌داد. نسبت‌های ناروا به او می‌داد و آنیتا هربار بعد از مدتی قهر و ماندن در خانه پدری خام حرف‌های شوهرش می‌شد و برمی‌گشت. در این ۸ سال خیلی رنج کشید آنقدر که گاهی می‌گفت وقتی قهر می‌کنم  و از خانه‌اش بیرون می‌روم اگر خواستم برگردم من را ببندید اما نگذارید.»

به گفته این فرد آگاه آنیتا خردمند یک ماه قبل برای جدایی از همسرش به صورت جدی اقدام کرده و با کمک وکیل مشغول انجام کارهای جدایی‌اش بود: « پدر آنیتا شدیدا حامی او بود. اصلا یکی از دلایل دشمنی همسرش با خانواده آنیتا این بود که همواره او را برای جدایی حمایت می‌کردند. شب ۳۱ تیرماه قرار بود همراه اعضای خانواده‌اش به مراسم عروسی یکی از نزدیکانش برود. لباس پوشید و آماده شد و گفت پسرش را به همسرش تحویل می‌دهد و خودش به مراسم خواهد آمد اما دیگر از او خبری نشد.»

بنا به گفته دو تن از شهروندان مطلع در گنبد متهم به قتل میکاییل. ر فردی متمول بوده و با همدستی برادر و دو تن از دوستانش آنیتا را ابتدا به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و به قتل رسانده است.

منبع مطلعی که با ایران‌وایر گفتگوکرده است می‌گوید: « خانواده آنیتا گمان کردند دوباره با همسرش مصالحه کرده که به عروسی نرفته است اما وقتی دو روز گذشت و خبری از او نشد و به تلفن‌ها هم پاسخ ندادند به وکیلش اطلاع دادند و او هم اعلام مفقودی کرد. در نهایت در تاریخ ۶ مرداد از آگاهی آزادشهر برای شناسایی پیکری که در همان محل کشف شده بود به پزشکی قانونی فراخوانده شده و با توجه به آسیبی که به جسد رسیده بود از روی لباس‌های او آنیتا را شناسایی کردند.»

بنا بر اطلاعات رسیده به ایران وایر سه تن از افرادی که در این قتل مشارکت داشته‌اند در حال حاضر بازداشت هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momiji0 - توکیو، ژاپن

بازداشتیها آزاد میشن و شوهر قرمساقش رو هم بعد از مدتی آزاد میکنن و به وکیل و خانواده دخترک بیچاره التیماتوم میدن که پرونده بسته شده ، زیادی پافشاری کنین ، بعنوان تشویش اذهان عمومی و اخلال در امنیت و ارتباط و جاسوسی برای دشمن متخاصم دستگیر میشید !روش کار قضاوت در جمهوری زن ستیز اسلامی ! بیشرفهای ولد ابلیس .
‌چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
۴۴
paksan - ایران، ایران

گنبدی ها ترکمن هستند و واقعا زنان ترکمن در حد برده هستند و انقدر فشار روشون زیاده که خارج از قوم و قبلیه حق ندارند ازدواج کنند یا حتی به کسی فکر کنند. پسر عمو ها کلا مالک زنها هستند و زنها مثل برده توسط بزرگان فامیل تقسیم میشوند.
‌چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۱
۶۱
Attila14 - استکهلم، سوئد
[::paksan - ایران، ایران::]. اگه تو اراجیف نوشتن با فاطی یا یه اخوند مسابقه بدی فکر کنم به وقت اضافی و پنالتی بکشه!. کجا زنای ترکمن برده حساب میشن؟ اصلا با ترکمنا رفت و امد داشتی؟. سال ۶۶ تو سربازی با ۳ نفر ترکمن اشنا شدم و بعده پایان خدمت ۵ باری دعوتم کردن و رفتم ترکمن صحرا رو گشتیم؍ عاشق صفا و صداقتشوم بودم؍ مراسم ازدواج مسابقه والیبال میذاشتن!. دختراشونم بیرون با تیپ ترکمن ولی خونه روسری رو مینداختن؍ خیلیاشون شیرین وزیبا بودن! مثل همه جای ایران خوب خانوادههای مذهبی هم بودن که جلو غریبه روسریشونو حفظ میکردن ولی هیچوقت احساس نکردم به قول توی «از آی کیو خلاص» برده باشن!. نکنه اخوندی که از یه جاییت روایت میکشی بیرون!؟
‌چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۶
۴۶
Momiji0 - توکیو، ژاپن
[::paksan - ایران، ایران::]. هموطن گرامی ، من بواسطه کارم چند سال در گنبدکاووس زندگی کرده ام ، نزدیک به پنجاه درصد از ساکنان گنبد ترکمن و مابقی مهاجرانی از استان‌های مازندران و گلستان خصوصاً گرگان و استان‌های آذربایجان شرقی و شاهرود هستند ! در ضمن اسم فامیل این دخترک بیچاره یک نام خانوادگی ترکمنی نیست ! ولی همانطور که شما هم اشاره کردید ترکمن‌ها سُنی و بسیار متعصب هستند ، با غیر از ترکمن وصلت نمیکنند و زنها واقعاً برده وار زندگی میکنند و اغلب حق انتخاب برای همسر آینده شون رو ندارند و بقول شما پسرعموها از پدر دختر قدرتمندترند و اغلب اونها برای آینده دختر بخت برگشته تصمیم میگیرند !! البته ترکمن‌های مدرن هم هستند که خارج از این داستان‌ها و قوانین مسخره عشیره و قومی زندگی میکنند ولی اونها هم حق ازدواج با غیر ترکمن رو ندارند.
‌چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • مخالفت ترامپ با نتانیاهو برای صدور فراخوان مشترک قیام ایرانیان؛ «آن‌ها سرکوب خواهند شد»
  • فرمانده سنتکام: مردم تا زمانی که سیگنال مشخصی را دریافت کنند در خانه بمانند
  • وزیر خارجه اسرائیل از کشورهای دیگر خواست مانند لبنان سفیران جمهوری اسلامی را اخراج کنند
  • دوران محمدرضا شاهی؛ پشت کردن «مردم» به «شاه» (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد
  • آزار و تهدید مستمر شهروندان با رجزخوانی‌های شبانه نیروهای مسلح حکومتی
  • شادی خبرنگار لندنی بر ویرانه‌ها؛ تکرار همان افکار کثیفِ ضد امپریالیستی؛ از ۵۷ تا امروز
  • تصویری - درسهایی برای زندگی : گاهی تلاش برای اینکه ثابت کنی بهترین هستی توهین به خودته
  • فرمانده سپاه محمد باقر ذوالقدر را به‌عنوان دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به پزشکیان تحمیل کرد
  • کویت از بازداشت شش فرد مرتبط با حزب‌الله، به اتهام «برنامه‌ریزی برای قتل رهبران کشور» خبر داد
  • +243پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +240سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +188پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +170شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +162نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +123روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +121دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +121مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی
  • +113شاهزاده رضا پهلوی: برای دوران گذار به نیروهای درون حاکمیتی نیاز داریم
  • +111کشته شدن ۱۳ نیروی بسیجی در حمله‌ای به یک ایست بازرسی در تبریز