ردپای یک زن در پرونده مرد گمشده

کشف لکه‌های خون در خودروی پسر جوانی که به طرز مرموزی ناپدید شده است فرضیه قتل او را پررنگ کرد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، 29 اردیبهشت مرد میانسالی به پلیس مراجعه کرد و از ناپدید شدن پسرش خبر داد. وی گفت: حامد، صبح امروز سوار بر خودروی پرایدش از خانه خارج شد و دیگر برنگشت. تلفن همراهش نیز خاموش است و برای یافتن او به دوست و آشنا زنگ زدم اما کسی از حامد خبر ندارد.

با شکایت مرد میانسال به دستور بازپرس محمد امین تقویان، تحقیقات برای یافتن پسر 32 ساله آغاز شد. همزمان شماره پلاک خودروی او به تمامی واحدهای گشت پلیس اعلام شد. هنوز 24 ساعت از ناپدید شدن حامد نگذشته بود که مأموران پلیس با خودروی پراید بدون پلاکی در نزدیکی پارک چیتگر مواجه شدند. در بازرسی از خودرو لکه‌های خون و دستمال خونینی به همراه مدارک شناسایی مالک خودرو به‌دست آمد. با استعلام مدارک مشخص شد خودروی کشف شده متعلق به حامد است.

لکه‌های خون احتمال قتل پسر جوان را مطرح کرد و در ادامه تحقیقات از خانواده او نیز مشخص شد که وی از مدتی قبل با زنی 46 ساله به نام فیروزه در یک گروه اینستاگرامی آشنا شده است.

با این احتمال که زن جوان از سرنوشت حامد اطلاع داشته باشد، دستور بازداشت او صادر شد. اما در ادامه تحقیقات کارآگاهان دریافتند که فیروزه با مردی به نام پدرام نیز در ارتباط است. از سویی در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که پدرام روز حادثه در محل رها شدن خودروی حامد حضور داشته است. با کنار هم قرار دادن این مدارک و احتمال دست داشتن پدرام در ناپدید شدن حامد، به دستور بازپرس جنایی، او بازداشت شد.

او در تحقیقات گفت: من چندین‌بار به خاطر مواد مخدر بازداشت شده‌ام و مدتی قبل در یک گروه اینستاگرامی با فیروزه آشنا شدم. بعد از مدتی او با فردی دوست شد و رابطه‌اش را با من کم کرد. در این مدت هر چند وقت یکبار با هم در تماس بودیم اما من حامد را نمی‌شناسم و از سرنوشت او بی‌اطلاع هستم.

تحقیقات برای بازداشت فیروزه و بررسی سرنوشت پسر ناپدید شده به دستور بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران ادامه دارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +344شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +260شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +250شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +200رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +155پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +148علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد