قتل هولناک یک زن در کرمانشاه توسط همسرش به دلیل «پسردار نشدن»

 عکسی که از گلجمین نجفی، زن قربانی خشونت خانگی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده استرادیو فردا: یک زن اهل شهر کرمانشاه به دلیل «پسردار نشدن» به طرز فجیعی به دست همسرش به قتل رسید.

سایت حقوق بشری هه‌نگاو، هویت این زن را «گلجمین نجفی» ۴۶ ساله، اهل بخش گهواره از توابع شهرستان دالاهو در استان کرمانشاه اعلام کرده و نوشت که او روز ۱۹ تیر توسط همسرش به نام «علی‌آقا رضایی» به قتل رسیده است.


بر اساس این گزارش، خانم نجفی که مادر سه فرزند دختر بود به بهانه پسردار نشدن همواره از سوی همسرش مورد تحقیر و آزار قرار می‌گرفته و بر اثر این فشارها مجبور به ترک خانه و رفتن به خانه پدرش می‌شود.

هه‌نگاو به نقل از منابع آگاه ادامه می‌دهد که آقای رضایی پس از این اقدامِ همسرش به خانه پدر او مراجعه کرده و او را به خانه بازگردانده و پس از آن با وارد کردن یک جسم سنگین همسرش را به قتل رسانده است.

همسر خانم نجفی پس از آن جسد او را «به جاده‌ای خلوت برده و با خودرو از روی جمجمه‌اش رد شده و پس از آن با صحنه‌سازی مدعی شده که در حین حرکت در خودرو باز شده و گلجمین‌ به پایین پرت شده و سرش زیر لاستیک عقب خودرو (وانت نیسان) مانده است».

به نوشته هه‌نگاو، همسر خانم نجفی طی روزهای گذشته بازداشت شده است.

قتل زنان به دست شوهر به دلیل «دختردار شدن» در ایران پیش از این نیز سابقه داشته است. از جمله به آتش کشیده شدن یک زن اهل ماکو توسط همسرش بلافاصله پس از تشخیص جنسیت فرزند بعدی به عنوان دختر، در آبان پارسال خبرساز شده بود.

فرماندار ماکو در واکنش به این خبر، کشته شدن این زن توسط همسرش را تایید، اما انگیزه قتل او به دلیل دختردار شدن را رد کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
مستانه شرق - هایدلبرگ، آلمان

این احمق و یا امثال این مرد نفهم نمیدانند که پسر یا دختر شدن جنین بستگی به خود مرد دارد ،از نظر علمی دختر دار شدن و یا پسر شدن فرزند تنها به مرد بستگی دارد زیرا تنها مرد است که دو کروموزوم جنسی Y و X را دارد.
جمعه ۳۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
۴۵
Momiji0 - توکیو، ژاپن

بیشرف ابله رو باید از شومبول صاب مُردش دارِش بزنن!
جمعه ۳۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +303مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +228چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +149حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +122حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +105سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی
  • +95بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله