بدرفتاری فرزندان یک مقتول با دختران خردسال یک قاتل باعث انصراف دو خانواده دیگر از قصاص شد

بد رفتاری خانواده یک مقتول با دختران مرد اعدامی پای چوبه دار باعث شد دو خانواده دیگری که برای اجرای حکم قصاص آمده بودند با دیدن این صحنه از اجرای حکم قصاص منصرف شوند و قاتلان فرزندانشان را ببخشند.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، چندی قبل مرد جوانی که در سال 96 یکی از دوستانش را با شلیک گلوله در بزرگراه آزادگان به قتل رسانده و به قصاص محکوم شده بود برای اجرای حکم در زندان رجایی شهر پای چوبه‌دار رفت. هر چند این مرد در تمام مراحل بازجویی و دادگاه مدعی بود وی قاتل نیست و مقتول با شلیک اسلحه خودش به قتل رسیده اما قضات دادگاه با اجرای مراسم قسامه وی را به قصاص محکوم کردند و بالاخره زمان اجرای حکم وی فرا رسید. این در حالی بود که در آن سحرگاه دلهره‌آور قرار بود چند مرد اعدامی دیگر نیز به دار مجازات آویخته شوند.

طبق رسم معمول خانواده زندانیانی که قرار است اعدام شوند به زندان می‌روند تا آخرین تلاش‌های خود را به کار گیرند شاید بتوانند با کمک هیأت صلح و سازش و افرادی که برای این امر خیر پیشقدم می‌شوند رضایت خانواده مقتول را در لحظات آخر جلب و آنها را از اجرای حکم منصرف کنند.

برخورد خشن خانواده مقتول
در حالی که مرد جوان در نزدیکی چوبه دار قرار گرفته بود تا حکمش اجرا شود، دو دختر 8 و 10 ساله وی که همراه خانواده به زندان آمده بودند تا شاید بتوانند دل خانواده مقتول را به رحم آورده و جان پدرشان را نجات دهند به سمت خانواده مقتول رفتند. اما پدر و برادر مقتول، بی‌توجه به گریه‌ها و التماس‌های این دو کودک همچنان بر اجرای حکم قصاص اصرار داشتند و مدعی شدند کسی که مرتکب قتل شده باید به مجازات برسد. سپس با رفتاری خشن و توهین‌آمیز این دو کودک را از خود رانده و باعث شدند که حاضران در محل بشدت تحت تأثیر این رفتار نامناسب قرار گیرند. در نهایت نیز حکم قصاص را اجرا کردند. اما همین بدرفتاری با دو کودک چنان تأثیری بر شاهدان ماجرا گذاشت که دو خانواده‌ای که قرار بود حکم قصاص قاتلان فرزندانشان را اجرا کنند، با دیدن صحنه مزبور از این کار صرف نظر کرده و بدین ترتیب با کمک اعضای واحد صلح یار دو مرد اعدامی را بخشیدند.

یکی از محکومانی که در آن صبح عجیب بخشیده شد، مرد جوانی بود که دوستش را به قتل رسانده و جسد او را در حالی که داخل صندوق عقب خودرو بود به آتش کشید. هرچند راز این جنایت بلافاصله توسط پلیس برملا و مرد جوان بازداشت شد اما وی مدعی شد به خاطر اینکه مقتول با دخترش بدرفتاری کرده بود او را کشته است. دومین مردی که از قصاص نجات یافت نیز مرد جوانی بود که دوست قدیمی‌اش را به خاطر اختلاف و یک لحظه عصبانیت کشته بود.
ارتکاب قتل از سوی برادر مقتول
در حالی که پرونده مرد تیرانداز در بزرگراه آزادگان با اعدام وی بسته شد اما یکی از اعضای صلح و سازش که در پرونده مرد اعدامی تلاش زیادی برای جلب رضایت خانواده مقتول کرده بود، گفت: مدتی بعد از اینکه خانواده مقتول با دو دختر مرد زندانی بدرفتاری کرده و سپس حکم قصاص وی را اجرا کردند با خبر شدیم برادر مقتول در یکی از شهرستان‌ها در یک نزاع خودش نیز مرتکب قتل شده و اکنون به اتهام قتل در زندان به سر می‌برد و در تلاش برای گرفتن رضایت از اولیای دم است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +345شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +261شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +250شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +200رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +174پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +155پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +148علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد