توضیح شهرداری رفسنجان در خصوص تخریب خانه خانم معلم

شهرداری رفسنجان در خصوص علت تخریب خانه خانم معلم منطقه توضیحاتی را بیان کرد.

روزگذشته فیلمی از یک خانم معلم ساکن رفسنجان در فضای مجازی منتشر شد. این خانم معلم در حالی که سر تا پا خاک بود و بر گاری نشسته بود تاکید داشت: نیروهای شهرداری، خانه آن ها را بر سرشان خراب کرده اند.


این خانم معلم فریاد می زد که بعد از 30 سال معلمی و آموزش به نسل های مختلف این کشور باید روی گاری بنشیند و نقد به مسئولان داشت که چرا باید آواره شود آن هم در شرایطی که مادرش دچار معلولیت است نیاز دارد که در شرایط اسکان مناسبی باشد.

این خانم معلم  تاکید داشت : فوق لیسانس است و حال با اینهمه تلاش برای آموزش در کشور باید آواره باشد.
سید عباس حسینی - مدیر ارتباطات و امور بین المللی شهرداری رفسنجان اینگونه به رکنا در خصوص علت آواره کردن این خانم معلم توضیح داد : خانه این معلم و چهار همسایه دیگر آن ها در مسیر بزرگراهی بود که شمال شهر رفسنجان را از بن بست خارج می کرده و به غرب این شهر متصل می کرده است و تاثیر بسزایی بر کاهش بار ترافیکی شهر داشت. آغاز این طرح به 25 سال گذشته بر می گردد و در هر دوره مدیریت شهر در این سال ها، بخش هایی ازاین بزرگراه ساخته شده و برای ساخت آن، زمین های مسیر بزرگراه از مالکان به قیمت روز خریداری شده است.

لذا شهرداری براساس دستور دادستان شهرستان و با نظارت نیروی انتظامی خانه های این پنج مالک را بعد از دو سال از زمان پرداخت پول خرید منازلشان و هشدارهای مکرر برای تخلیه خانه ها، تخریب کرد.

روابط عمومی شهرداری رفسنجان در ادامه چنین اظهار کرد: این پنج مالک حکم دادگاه را اجرا نکردند و خانه هایشان را بعد از دریافت پول تخلیه نکردند با توجه به اینکه این خانه ها توسط شهرداری خریداری شده بود، ملک، بیت المال حساب می شود و  شهرداری می تواند از آن ها اجاره این سال ها را نیز دریافت کند با این وجود شهرداری قصد چنین کاری را ندارد.

وی در ادامه سخنانش بیان داشت: این خانواده ها در تمام این سالها ضمن اینکه منازلشان خریداری شده بود و باید تخلیه می کردند و نکردند، اعتصابات غیر مسالمت آمیز داشتند و با ورود به ساختمان شهرداری رفسنجان اقدام به تخریب کرده بودند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۰
nooshin tehrani - روم، ایتالیا

باید دید با چه نرخی شهرداری خانه ها را خریداری کرده بود. نرخ روز با نرخ بازار، تفاوت بسیاری دارد
یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +328شاهزاده رضا پهلوی: معترضان در کنار شعار آزادی نام من را فریاد می‌زنند
  • +322نیروهای نظامی ویژه دلتا آمریکا، در مرزهای عراق مستقر شدند
  • +305شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: من اولین فراخوان خود را امروز با شما در میان می‌گذارم
  • +299شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • +266خروش دوباره در خیابان‌ها؛ تداوم اعتراضات سراسری به‌رغم تهدیدهای علنی خامنه‌ای
  • +221شاهزاده رضا پهلوی: هم‌میهنان،‌ خیابان‌ها را رها نکنید و حضور خود را گسترده‌تر کنید
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • +195شاهزاده رضا پهلوی خطاب به خامنه‌ای: مبارزه تا نابودی رژیم ضدایرانی‌ات ادامه خواهد داشت
  • +169روزنامه تایمز: علی خامنه‌ای قصد دارد در صورت تشدید اعتراض‌ها به مسکو بگریزد
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: رژیم سخت ترسیده است و می‌خواهد اینترنت را قطع کند