مرد شیشه ای با توهم قتل پسر خاله اش , پلیس را سر کار گذاشت

 اعتراف مرد شیشه‌ای که با مراجعه به پلیس مدعی شده بود پسر خاله‌اش را به قتل رسانده در تحقیقات تخصصی رد و مشخص شد وی دچار توهم بوده است.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، ۵خرداد امسال مرد جوانی با مراجعه به یک کلانتری در شهرستان قلعه حسن خان مدعی شد که پسر خاله‌اش را به قتل رسانده است.

مرد جوان که اعتیاد به مواد مخدر داشت در تحقیقات اولیه گفت: پسر خاله‌ام به نام شاپور کارگر ساختمانی بود و در یک برج نیمه ساز در تهران کار می‌کرد. روز حادثه ما باهم در حال شوخی بودیم که او را هل دادم و پسر خاله‌ام تعادلش را از دست داد و سقوط کرد. وقتی او را به بیمارستان رساندیم گفتند مرده است. من قاتل هستم و مرا بازداشت کنید.

مأموران کلانتری در استعلام از پلیس تهران دریافتند چنین موضوعی صحت دارد و روز 29 اردیبهشت یک کارگر بر اثر سقوط از بلندی جان باخته است. بنابراین مرد معتاد را به همراه پرونده به تهران فرستادند تا موضوع در دادسرای تهران رسیدگی شود.

در ادامه بررسی‌ها پرونده به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای جنایی تهران به ریاست بازپرس میثم حسین‌پور فرستاده شد.

 از آنجا که بررسی‌های اولیه علت سقوط را حادثه معرفی کرده بود در نخستین گام تحقیق از کارگران حاضر در محل حادثه آغاز شد و آنها مدعی شدند شاپور در طبقه همکف برج در حال کار بوده که ناگهان تعادلش را از دست داده و به طبقه منفی چهار سقوط کرده است و به‌دنبال صدای فریاد و سقوط او کارگران خود را به محل رسانده و بعد از انتقال شاپور به بیمارستان او فوت کرده است. درادامه برادر شاپور به دادسرا احضار شد اما وی ضمن رد ادعای پسرخاله‌اش گفت: پسر خاله‌ام در زمان حادثه اصلاً در تهران نبود.

او ساکن یکی از شهرستان‌های شمال غربی کشور است، بعد از این ماجرا پسر خاله‌ام با من تماس گرفت و مدعی شد که برای کاری اداری به تهران آمده است که در آن زمان ما برادرمان را دفن کرده بودیم.

در حالی که بازپرس به تناقض‌گویی در این پرونده پی برده بود بار دیگر به تحقیق از مرد معتاد پرداخت که این بار وی گفت: من در شهر محل زندگی‌مان تعمیرات تلفن همراه دارم و برای انجام کاری به تهران آمدم.

روزی که به تهران رسیدم، متوجه شدم برای پسر خاله‌ام حادثه‌ای رخ داده است بعد به همراه برادرش به محل حادثه رفتیم. از آنجا که من مقدار زیادی مواد مخدر مصرف کرده بودم دچار توهم شده بودم و احساس می‌کردم روحم قبل از خودم به آن برج نیمه ساز رفته و پسر خاله‌ام را کشته است.

 یک هفته بعد از مرگ پسر خاله‌ام وقتی داشتم از جلوی خانه پسرخاله‌ام رد می‌شدم با دیدن بنرهای تسلیت مقابل خانه‌اش ناگهان حس کردم من قاتل پسرخاله‌ام هستم به همین خاطر به پلیس رفتم و اعتراف کردم.

با اظهارات مرد شیشه‌ای و با به‌دست آوردن مدارک و شواهدی که نشان می‌داد او در زمان حادثه در محل نبوده است، به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای جنایی تهران آزاد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +462شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +321شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +257محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند