صحبت های شخصی که کاربران اجتماعی می گویند به مردم شلیک کرده است

به گزارش دیده بان ایران؛ ماجرا از جایی شروع شد که سیدابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم با وجود هشدار شماری از اقتصاددان مطرح کشور، تصمیم به حذف ارز ترجیحی گرفت!

سردار احمد وحیدی، وزیر کشور دولت هم مقابل دوربین صداوسیمای حامی رئیسی نشست و دستور داد! که تنها چهار قلم از اقلام ضروری مردم حق دارند قیمت خود را افزایش دهند.  اما هنوز 24 ساعت از این ادعای مضحک فرمانده ای که حالا اقتصاد دان شده نگذشته بود که گزارشات مردمی حاکی از افزایش قیمت افسار گسیخته اقلام ضروری و غیرضروری مردم داشت. این افزایش قیمت تا امروز تا جایی پیش رفته است که به طور متوسط روزانه لیست بلندبالایی از افزایش قیمت ها در رسانه ها منتشر می شود.


همزمان با این اقدام دولت مدعی حامی محرومان، برخی مردم در اقصی نقاط کشور ضمن اعتراض به این گرانی ها خواستار توضیح مسئولان در رابطه با این افزایش قیمت ها شدند.

اما ماجرای اصلی از جایی شروع شد که هنوز چند روز از کوبیده شدن داغ گرانی بر دل مردم نگذشته بود که با ریزش ساختمان متروپل آبادان و کشته شدن ده‌ها هموطن آبادانی، این بار به غیر از درد «نان» داغ «مرگ» هم به دل مردم ایران نشست!

اما با توجه به اینکه رسانه های نزدیک به دولت این اعتراضات را به اراذل و اوباش مرتبط دانستند اما با این وجود؛ نیروهای امنیتی و انتظامی کما فی سابق «سرکوب» را چاره کار دانستند.

در این بین اما آن چیزی که بیش از پیش نظر مردم و همچنین کاربران در شبکه های اجتماعی را به خودش جلب کرد حضور مامورانی بود که مستقیم مقابل مردم قرار گرفته و اسلحه خود را به سمت آنها نشانه گرفتند.
برخی از کاربران در فضای مجازی، براساس ویدیویی که از نحوه برخورد با این اعتراضات در آبادان منتشر شده بود، مدعی شدند که یکی از این افرادی که دو شب قبل مقابل مردم و در پاسخ به مردی که می گوید «تیر نزن!» در ابتدا برو عقب می گوید و سپس با یک دست شلیک می کند، فردی‌ست به نام «رسول دهقان» حدوداً چهل ساله که در اعتراضات مردمی در سال‌های 96 و 98 هم نقش موثری را ایفا کرده است.

این فرد در گفت وگو با خبرنگار دیده بان ایران درباره این ادعا می گوید که او هم این اخبار و تصاویر را دیده است و برای او هم فیلم لحظه شلیک را فرستاده اند اما در ادامه می گوید که فرد مورد اشاره هیچ نسبتی با او ندارد و اصلاً او در آبادان نیست که بخواهد در سرکوب اعتراضات نقش داشته باشد.

وی در ادامه تاکید می کند: "شخصی که در این ویدیو به مردم شلیک می‌کند، من نیستم."
آقای دهقان این اظهارات را در حالی مطرح کرد که وقتی خبرنگار دیده‌بان ایران از او می خواهد توضیح بیشتری درباره اطلاعات منتشر شده در اینترنت با اسم «رسول دهقان، نیروی بسیجی» بدهد گفت: "برای ارائه توضیحات بیشتر باید هماهنگ کنم و چند ساعت دیگر با تحریریه دیده‌بان ایران تماس خواهم گرفت."

این در حالی است که تا لحظه تنظیم این گزارش نه تنها تماسی از او دریافت نشد بلکه به تماس‌های متعدد خبرنگار ما هم پاسخی داده نشد.

با این وجود دیده‌بان ایران مستقلاً نمی‌تواند آنچه را که در بالا به آن اشاره شده را تایید یا تکذیب کند اما این آمادگی را دارد که هر توضیحی از سوی اسامی که در بالا به آن اشاره شد را انتشار دهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۸
hassan1326 - تهران، ایران

رسول دهقان ، نامی که باید جهت محاکمه ثبت شود . خود پدر سوخته اش بمردم شلیک کرده است ، تمام مسیولان رده بالای ج.ا بطور مستقیم در قتل مردم دخالت دارند
‌سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۲:۲۵
۴۵
Momiji - توکیو، ژاپن

از این اراذل و اوباش سرکوبگر ، جنایتکار و بی شرف ، ..... علیل وقیح زیادند و خوشبختانه همه هم شناسایی شده اند ، هم اسم و رسم و هم محل زندگیشون . فعلاً میتازونن و میزنند و میکشند ولی بزودی یک یکشون ، پای میز محاکمه و بعد هم کنار دیوار با‌دست و چشم بسته و راهی قبرستون .
‌سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۳:۳۵
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

فیلم‌های جدید را من ندیدم ولی در اعتراضات 88 و 98 در فیلمهای که توسط مردم گرفته شده بود. همراه با پرسنل رسمی سپاه چهارپایان و و بسیج ضد مردمی عده زیادی از سربازان وظیفه به مردم حمله می‌کردند. من اینهمه حرام زادگی به عمرم ندیده بودم.پرسنل سپاه چهارپایان میلیاردها می‌دزدند و برای تداومش به هر کثافتی دست می‌زنند ولی سرباز وظیفه که باید جزو مردم باشد. جل الخالق!! این خانواده ها شیر چه حیوانی به بچه هایشان میدهند؟؟ مشکل ما فرهنگی است در واقع این اولین بار است که دشمنان میهن فرهنگ مردم را هدف گرفته و متاسفانه موفق شدند. بیشتر ما فرهنگ اسلامی داریم و نه فرهنگ ایرانی. حتی اگر به آخوند و حتی دین فحش بدهیم فرهنگمان اسلام ناب محمدی است. خودمان و دیگران را سانسور نکنیم
‌سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۵
۵۶
وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد

[::Momiji - توکیو، ژاپن::]. دوست عزیز مسئله اینه که ما بعد از پشت سر گذاشتن نظام ولایی باید برخورد (متمدنانه) وطبق موازین حقوق بشر با این حضرات داشته باشیم. اگر قرار باشه ما هم مثل ولایی ها برخورد کنیم و باز صحبت از دار و درفش و اعدام باشه, باز برمیگردیم به انقلاب 57 و دوباره همان دوره باطل تکرار میشه. این اشخاص باید عادلانه محاکمه بشن و بقیه عمرشون را در زندانهایی که فرزندان پاک کشورمون را در آنجا زندانی کرده بودن, حبس بشن تا بفهمن کسی که دستش را به خون ملت خودش آلوده میکنه چه سرنوشتی در انتظارشه.
‌سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹
۴۵
Momiji - توکیو، ژاپن
[::وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد::]. بسیار خوب دوست من ، عقیده شما را در این مورد قبول میکنم . البته نه متمدنانه ای که در کشورهای اسکاندیناوی بر علیه مجرمین جنایی اعمال میشه ، زندانی با تمام امکانات رفاهی ! من تنها میتونم بپذیرم که این ستمگران و قاتلین فرزندان این آب و خاک ، راهی قبرستون نشن ، زندان ابد با اعمال شاقه ، اونچرو که در زندانهای کره شمالی یا در چین بر یغورها اعمال میشه . با اینها باید طوری رفتار کرد که روزی صد مرتبه به مرگ خودشون راضی بشن .
‌سه شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.