۳ مأمور کلانتری که زن جوانی را در سد لتیان کتک زده بودند، بازداشت شدند

دستور پیگیری ویژه برای برخورد با مأموران پلیس که زن جوانی را در جاده لواسانات با روشی خشونت‌آمیز دستگیر کرده بودند، از سوی رئیس پلیس آگاهی پایتخت صادر شد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، 25 ثانیه فیلم منتشر شده از رفتار دو مأمور پلیس و یک سرباز کلانتری 165 لواسانات که زن جوانی را به زور سوار خودروی پلیس می‌کنند، در فضای مجازی دست به دست چرخید. زن جوان با مانتویی مشکی و شلوار جین آبی در حال ناسزاگویی به مأموران است و فردی مخفیانه در حال تصویربرداری از این صحنه است. مأموری که لباس شخصی به تن دارد، ابتدا با دست روی دست زن جوان می‌‌کوبد که گوشی از دست او پرت شده و گوشی به سپر عقب خودروی پلیس برخورد می‌‌کند و در این میان همان مرد که لباس شخصی به تن دارد، زن جوان را با زور و تهدید داخل خودروی پلیس می‌‌اندازد.

در بررسی‌های صورت گرفته و تحقیقات انجام شده مشخص شد که زن جوان و دوستش که این تصاویر را گرفته بود، سوار بر خودروی تیبا از ایست بازرسی لواسانات عبور می‌‌کنند. مأموران ایست بازرسی که به آنها مشکوک شده بودند، دستور ایست می‌‌دهند. اما دو زن بدون توجه به دستور ایست مأموران کلانتری به راهشان ادامه می‌‌دهند.بدین ترتیب تعقیب و گریز آغاز شد و کمی آن طرف‌تر، مأموران کلانتری 165 لواسانات موفق به متوقف کردن خودروی تیبا شدند ،اما زن جوان به دنبال برخورد مأموران، از خودرواش پیاده شده و شروع به فیلمبرداری می‌‌کند و از سایر رانندگان عبوری  می‌‌خواهد که از برخورد پلیس با آنها تصویربرداری کنند. در بازرسی از خودروی زن جوان، مقدار کمی ماده مخدر گراس کشف شد که بررسی‌ها نشان می‌‌دهد برای مصرف شخصی آنها بوده است.

با انتشار این فیلم، براساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت: «سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت، دستورات لازم را درخصوص پیگیری ویژه حادثه دستگیری این خانم در منطقه سد لتیان توسط گشت خودرویی پلیس پیشگیری که تصاویری از آن منتشر شده صادر کرد.» بلافاصله تحقیقات به دستور رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ آغاز شد و در تحقیقات صورت گرفته سه مأمور کلانتری که در این صحنه حضور داشتند، بازداشت شدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Momiji - توکیو، ژاپن

دروغ میگن مثل سگ ! اگر هم بازداشت شده باشن بازداشت یکساعته و پذیرایی با کیک و ساندیس ! حالا باید نگران اون کسی بود که این ویدئو را منتشر کرده .
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۴:۲۸
۵۹
مدافع حق - مادرید، اسپانیا

الان انتشار دهنده فیلم رو هم بازداشت میکنن،
یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +354شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +270شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +258شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +208رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +157پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +153علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +139وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد