آموزش و پرورش منطقه ۱۷ تهران: معلمانی که تمایل دارند می‌توانند به عنوان سرایدار نیز در مدارس کار کنند!

سایت رویداد 24: معلمانی که تمایل دارند می‌توانند به عنوان سرایدار نیز در مدارس کار کنند؛ این مسئله‌ای است که طی یک بخشنامه به مدیران مدارس منطقه ۱۷ ابلاغ شده است.

بخشنامه عجیب یکی از ادارات آموزش و پرورش این است که معلمانی که تمایل دارند می‌توانند به عنوان سرایدار نیز در مدارس کار کنند! این پیامی بود که طی یک بخشنامه به مدیران مدارس منطقه ۱۷ ابلاغ شده است. این نامه واکنش‌های زیادی در فضای مجازی داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
یا فاطمه زهرا - ناپولی ، ایتالیا

بابای مدرسه بودن خیلی کار حلال و شیرینی هست. یادمه پدر خدابیامرزم هیچ موقع شکایت از شغلش نمی‌کرد.
‌پنجشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
۳۵
ariannoname - تهران، ایران

ای خدا ای چرخ فلک شروع کردی داری میگردونی نشانه روسیه. اما سریع تر بگردون این بی شرفها ببینیم اویزونشون میکنن مردم.خجالت نمیکشن کسی اموزش میده به بچه های یک کشور سرایدار(منظورم ندارم) بشه از فقر
‌پنجشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۳
۶۸
خوش باور - تهران، ایران
نفرین ولعنت به این فاضلابهای اسلامی . که آموزش و آینده یک کشور را از بین بردند.و آخوند میشود معلم و فاضلابی آن میشود .حراست . تخم ولدزنا از این فاضلابها کمی بهتر است .
‌پنجشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.