نامه بیش از ۵۰۰ دانشمند و متخصص سرشناس ایرانی آمریکایی به بایدن: سپاه را از لیست تروریستی خارج نکنید

العربیه: بیش از 500 شخصیت ایرانی برجسته مقیم آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا خواستار عدم حذف نام سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی شدند.

در نامه کمیته موقت متخصصان ایرانی به رئیس جمهوری ایالات متحده که با امضای بیش از 500 شخصیت ایرانی برجسته مقیم آمریکا همراه بود سه‌شنبه 12 آوریل از دولت آمریکا خواسته شد تا نام سپاه پاسداران ایران را از فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی وزارت خارجه آمریکا (اف. ت. او) حذف نکند.


در این نامه سرگشاده به بایدن تاکید شده است که سپاه پاسداران و نیروی قدس آن اهرم رژیم تهران برای اقدامات تروریستی برون‌مرزی در منطقه و جهان و از ابزارهای سرکوب آن علیه مردم ایران است.

در این نامه تاکید شده که هر گونه رویکردی برای حذف نام سپاه از فهرست سازمان‌های تروریستی «بی‌توجهی آشکار به آرمان‌ها و مبارزات مشروع ایرانیان برای آزادی و کرامت انسانی است.»

امضاکنندگان این نامه از دولت بایدن خواستند که در کنار مردم ایران و مبارزات آنها برای تحقق صلح، آزادی و جمهوری غیرهسته‌ای قرار گیرد.

در این راستا همچنین نسبت به هر گونه احتمال امتیازدهی آمریکا به نظام سرکوب‌گر حاکم بر ایران که اقدامات بی‌ثبات کننده آن به تنش و ناامنی در منطقه و جهان دامن می‌زند، ابراز نگرانی شده است.

همچنین گفته شده که دولت ایالات متحده آمریکا نباید به رژیمی که اقدامات تروریستی آن و گروه‌های شبه‌نظامی مورد پشتیبانی مالی و تسلیحاتی آن باعث ایجاد بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه و جهان شده امتیازدهی شود.

نیز آمده که دولت بایدن نباید به رژیم سرکوب‌گر و ناقض حقوق بشری که ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری آن خود یکی از متهمان به کشتار مردم ایران است، امتیازدهی و مشروعیت ببخشد.

شایان ذکر است که کمیته موقت متخصصان ایرانی از فوریه 2021 نامه‌های سرگشاده دیگری نیز به جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده ارسال کرده که امضای صدها شخصیت ایرانی مقیم آمریکا را به همراه داشته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
سپهری - استرالیای غربی، استرالیا

با درود به تمام آنانکه ورای هر ایده وعقیده ای دل در گرو آزادی و آبادی ایران«این زیباترین وطن» دارند. ننگ ونفرین برمزدوران رنگارنگ رژیم تبهکار ج اسلامی با همه اما و اگرهایشان.
‌چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۳
۳۶
arian1 - ابادان، ایران
تا الان هم که حکومت کثیف اسلامی و سپاه دزدان اسلامی توانسته دوام بیاورد بدلیل حمایت کشورهای غربی از انها و خشونت مزدوران سپاهی بر علیه اعتراضات مردم ایران بوده است.
‌چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۳
۵۷
سرزمین اریا - کویت ، کویت

چه سپاه در این لیست بمونه چه خارج بشه .خاری خواهد بود در چشم دشمنان ایران .وگرنه اگه سپاه نبود خوشبحال شما میشد و ایرانی وجود نداشت
‌چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +296اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد