ویدیویی از یورش ماموران پلیس به زندان و برخورد وحشیانه با زندانیان در السالوادور



یک مقام حقوق بشری رفتار رئیس جمهور السالوادور با زندانیان را به بربریت تشبیه کرده است.

پارلمان السالوادور در پی درخواست رئیس جمهوری این کشور مبنی بر اعمال وضعیت اضطراری جهت مقابله با باند‌های تبهکار، اعمال این وضعیت را تصویب کرد.
 
مجلس قانونگذاری السالوادور قانون مربوط به وضعیت اضطراری جهت مقابله با نرخ فزاینده قتل و کشتار را که توسط باند‌های «باریو ۱۸» (Barrio ۱۸) و ام اس-۱۳ (MS-۱۳) دراین کشور هدایت می‌شود تصویب کرد.
 
نجیب ابوکیله رئیس جمهوری السالوادور در پی بروز کشتار بی سابقه و خشونت‌های مرگبار توسط باند‌های تبهکار که به گفته پلیس این کشور تنها در روز شنبه ۶ فروردین ماه ۱۴۰۱؛ ۶۲ نفر را کشتند از پارلمان این کشور درخواست اعلام وضعیت فوق العاده کرد. در روز قبل از آن (جمعه) ۱۴ نفر دیگر نیز کشته شده بودند.
 در همین حال پلیس و سربازان مسلح به تفنگ‌های تهاجمی و جلیقه‌های ضد گلوله در خیابان‌ها گشت‌زنی کردند و بیش از ۴۰۰ عضو باند مارا سالواتروچا (MS-۱۳) و باریو ۱۸ را دستگیر کردند.
 
رئیس جمهور السالوادور نیز ویدئویی از یورش افسران پلیس به زندان که در آن تبهکاران نیمه برهنه را از سلول‌هایشان بیرون می‌کشند منتشر کرد و نوشت: اکنون دست از کشتن بردارید وگرنه آنها (زندانی‌ها) هم هزینه آن را خواهند پرداخت.
 وی گفت: ما ۱۶۰۰۰ تبهکار زندانی داریم، به غیر از ۱۰۰۰ دستگیر شده در روزهای اخیر. ما همه چیز، حتی تشک خواب آنها را مصادره کردیم، همچنین غذای آنها را جیره‌بندی کردیم و اکنون آنها دیگر خورشید را نخواهند دید!
 
این اقدام ابوکیله از سوی پائولو آبرائو، دبیر اجرایی سابق کمیسیون بین آمریکایی حقوق بشر (IACHR) مورد انتقاد قرار گرفت و در توئیتر نوشت: پوپولیسم جنایی: غیرقانونی‌ها برای مقابله با غیرقانونی‌ها. بربریت برای مقابله با وحشی‌گری.
 
رئیس جمهور السالوادور نیز بلافاصله پاسخ داد: شما در OAS (سازمان کشورهای آمریکایی) و IACHR کسانی بودید که از آتش بس حمایت کردید که فقط گروه‌ها را تقویت کرد و به آنها اجازه داد منابع، پول و تسلیحات را جمع آوری کنند.
 
حدود ۷۰ هزار عضو باند‌های باریو ۱۸ و ام اس-۱۳ در السالوادور وجود دارند که عملیات آنها شامل قتل، اخاذی و قاچاق مواد مخدر است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
chi begam ke nagoftanesh - در ماموریت، نورد

بدتر از این باید سرشون بیارن، نه پس بذارن آدم کشی کنن توی خیابون البته سیستم کشورشون از بیخ ایراد داره، همه چیز از آموزش و پرورش شروع میشه و در کنارش رفاه اقتصادی و اجتماعی بسیار مهمه، کشور ما که گل سرسبده با وجود این آخوندهای جنایتکار،
‌پنجشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا