کاظم غریب‌آبادی: قوه قضائیه ایران به‌زودی محاکمه ترامپ، پومپئو و مک کنزی را آغاز خواهد کرد

 کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشررادیو فردا:در حالی که نهادهای وابسته به سازمان ملل تاکنون ده‌ها قطعنامه در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران تصویب کرده‌اند، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه ایران در نشست شورای حقوق بشر در شهر ژنو گفت این قطعنامه‌ها مبتنی بر «سوءنیت» بوده و انتصاب گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران نیز اقدام «سیاسی، گزینشی، غیر منصفانه و مبتنی بر معیارهای دوگانه» است.

جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، در تازه‌ترین گزارش خود که قرار است در این نشست قرائت شود، از جامعه جهانی خواسته است تا از مقامات جمهوری اسلامی در قبال موارد متعدد نقض حقوق بشر از جمله اعدام‌های «خودسرانه» سال ۶۷ و سرکوب اعتراضات آبان ۹۸ بازخواست کنند.


کاظم غریب‌آبادی که همزمان دبیر ستاد «حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران» نیز هست، در بخش دیگری از سخنان خود کشته شدن قاسم سلیمانی را از موارد نقض حقوق بشر خواند و گفت: «قوه قضائیه ایران به‌زودی محاکمه تمامی عوامل دخیل در این جنایت، به‌ویژه ترامپ، پومپئو و مک کنزی، را آغاز خواهد کرد».

او بدون اشاره یا توضیحی درباره محورهای گزارش‌ جاوید رحمان گفت کشورهای دیگر علیه حکومت ایران «از حقوق بشر برای اعمال فشار» استفاده می‌کنند.

این گزارش در تاریخ ۱۳ ژانویه (۲۳ دی) تهیه و تنظیم شده و قرار است در جریان نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل به آن پرداخته شود. این نشست از نهم اسفند سال جاری تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

افزایش چشمگیر اعدام‌ها، سرکوب خشونت‌بار و گسترده اعتراض‌های خوزستان و اصفهان، بازداشت گسترده فعالان مدنی و سیاسی کرد، نقض گسترده حقوق زندانیان، گروگان‌گیری شهروندان خارجی و دوتابعیتی که به عنوان «اهرم فشار» بر کشورهای غربی توسط نهادهای امنیتی در ایران زندانی شده‌اند، توقیف رسانه‌ها و بازداشت شهروند-خبرنگاران، فعالان مدنی و اعمال محدودیت و سانسور در اینترنت و شرایط تبعیض‌آمیز علیه زنان و اقلیت‌ها به‌ویژه بهائیان در جمهوری اسلامی از دیگر محورهای گزارش جاوید رحمان است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
شیرمردان - سیدنی، استرالیا

سه سال گذشته از شهادت حاجی هنوز کفنش خوش نشده دنبال خون خواهی هستید. ای تف به اون شرفتون بزارین کفن خشک بشه بعد دنبال قاتل بگردید.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۲
۴۵
شیرمردان - سیدنی، استرالیا

جاسوس اسرائیل
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۴
۶۳
فرید1614 - بروکسل، بلژیک

معلوم نیست چی زده ...؟؟
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
۴۳
rahjoo - مازندران، ایران

شیاطین می خوان انسانها رو محاکمه کنند. البته با عرض معذرت از جناب شیطان که اگر نصف خامنه ای رو و وقاحت و وحشیگری داشته باشه
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

باشه، اگر حکم اعدام بهشون دادید ولی دستتون بهش نرسید بجاش مموتی و رئیسی رو اعدام کنید.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۸
۴۱
kakolzari - لندن، انگلستان

آخه جرمی که در عراق رخ داده به قوه قضاییه ایران چه ربطی داره ابلهان
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۱
۶۸
خوش باور - تهران، ایران

واقعان که این جماعت دست هر چه گونده پررو را از پشت بسته اند . حتی کوچکترین و فقیر تر کشور مثل جامیگاه ما را تروریست و خطرناک میدانند . حالا دارند برای مردم ساکن ایران نمایشنامه درست می کنند .با اینکه میدانند در خارج از ایران این جماعت دوزدو و تروریست را مثل بچه ببازی میگیرند . همانطور که طی بیست سال کذشته ببازی کرفته شدیم .
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
۴۳
sama128 - شیراز، ایران

بدبخت بیچاره ازگل تو خیر سر نفهمت رئیس ستاد حقوق بشر گوه گضائیه هستی وهم برت نداره صادق خر خالی نیستی .‌هنوز جایگاه و پستش را نمیدونه تو فکر محاکمه بزن و ببنده . پست میگیرن حقوق توپ میگیرن تعریف پست را نمیدونن.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
۵۷
مهدی52 - روتردام، هلند

میگن از لحظه ای که ج.ا این تصمیم رو گرفته ترامپ و پمپئو فقط و فقط کابوس انتقام سخخخخخخخخخخخخخت رو میبینند و میلرزند و خلاصه شبها مسواک نزده میخوابند.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۶
۴۹
محمد پارسا - استکهلم، سوئد

اون دفعه که مجازاتشون کردید یک از بیابونهای توی عراق را با موشک شخم زدید، این دفعه میتونید یک سری موشک حاوی کود به سمت همون جایی که قبلا شخم زده بودید پرتاب کنید تا اون انتقام سختی که میگید کاملا تکمیل بشه.
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰
۳۹
siavash786 - آمریکا، ایالات متحده امریکا
بچه سوسول جان ، فکر کنم دهانت هنوز بوی شیر میده . چطوری به این مقام رسیدی ، من نمیدونم ولی کجا یاد گرفتی که هر کشوری میتونه دیگران را دادگاهی کنه و به مجازت برسونه ؟ اینگونه دادگاه ها سمبلیک است و بدردتان هم نمیخورد .به یک احمق دیگه بگو فتوای قتلشان را بده. اینکار را خیلی راحت میتونید انجام بدهید . وقت نمیگیره ، خرجی هم نداره .
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۵
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
[::شیرمردان - سیدنی، استرالیا::]. زیاد دنبال خشک شدن کفن اش نباش. از بس ملت شبانه روز میگن ... به قبرش، به این زودیا خشک نمیشه
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱
۳۵
مطالبه گر - تورنتو، کانادا
لطفا قوه قضائیه به جرم افراد در دسترسش اول رسیدگی کنه کم هم نیستن تا برسه به ترامپ . هنوز تکلیف فایل صوتی سردار خودتون رو مشخص نکردین یکیشون قالیباف طائب سلیمانی و خونوادش بازم بگم
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۲
۴۹
حمید اندیشه - لندن، انگلستان
تو کره شمالی هم حتی کسی همچین اراجیفی بگه اگه جلو سگا نندازنش می‌اندازنش دیوونه خونه د دست و پاش رو هم محکم میبندن چون این آدم واقعا روانپریشه و خطرناک!..
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۲
۵۹
فضول میرزا - استکهلم، سوئد
پس چی شد اونجا که میگین: در بخشش لذتیست که در انتقام نیست؟ اینا رو محاکمه نکنین و به جهان ثابت کنین که اسلام دین رأفت و آمرزش است! حالا این سه تا بیچاره وکیل هم دارند یا میخواین همینطوری ...خیاری محاکمه و محکومشون کنین؟
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۸
۹۴
جنابِ سروان - مونرآل، کانادا
یکی از معجزات حیرت انگیز خوردن باقالی قاتق با قاشق و ترشی تره با شاتره ومیرزاقاسمی با آمیرزاقاسمی اینه که یارو یعنی آقای راهجوی ماجراجو از انگلیس یه هفت هشت ساله که یه ضرب داره کامنت از خودش درمیکنه و برامون از رپتیلیان و روسوفیل میگه ولی قد یه نخود عقل نداره هاهاهایا خودتوفیلم کردی یا بازهم خودت رو فیلم کردی هاهاهالعنتی بنویس لندن-انگلیس دیگه مازندرانت دیگه چیه آمیرزیقنعلی قمی کلایی؟
‌سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۲
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::جنابِ سروان - مونرآل، کانادا::]. کلیپ رقصت رو اون پایین دیدیم. کجا یاد گرفتی؟ تو سیرک؟ از شامپانزه ها؟!
‌چهارشنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۳:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»