ارتش روسیه بزرگترین هواپیمای ترابری جهان را در اوکراین منهدم کرد

 نمایی از هواپیمای «مریا»رادیو فردا:دولت اوکراین روز یکشنبه اعلام کرد که نظامیان روسیه بزرگترین هواپیمای ترابری جهان به نام «مریا» (به اوکراینی: رویا)، را در نزدیکی فرودگاه کی‌یف منهدم کرده‌اند.

در پی هدف قرار گرفتن این هواپیما، دمیترو کولبا وزیر خارجه اوکراین با انتشار توئیتی نوشت: «شاید روسیه بتواند هواپیمای مریا را منهدم کند، اما هرگز نمی‌تواند رویای یک اوکراین قوی، آزاد و اروپایی دموکراتیک را نابود کند».


همزمان صفحه توئیتری دولت اوکراین با انتشار تصویری از هواپیمای ترابری مریا نوشت: «بله، اشغالگران روسی بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان را نزدیک فرودگاه کی‌یف منهدم کردند. ما آن را دوباره خواهیم ساخت و رویای اوکراینی آزاد، قوی و کشوری اروپایی و دموکراتیک را نیز به‌طور کامل محقق خواهیم کرد».‎
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

آخه چرا!؟!! لعنت به پوتین جنایتکار، اون هواپیمای مسافربری است نه جنگی!!! دو سال پیش هم نوچه پوتین ، سپاه پاسداران یه هواپیمای اوکراینی رو با سرنشینان ایرانی منهدم کرد!! سگ آمریکا و انگلیس بودن شرف دارد تا دوست روسیه و چین بودن!!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۰
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

استعمار واقعی کشور ایران، همیشه کشور روسیه بوده…. اگر الان هند هند است فقط به خاطر چند صباخی مستعمره انگلیس بودن، هست!! اگر الان کشور هایی بنام استرالیا کانادا و امریکا وجود دارند همه اش به خاطر سخت کوشی و تلاش این کشور بوده است!!! و کسور های زیر بلیت روسیه!! این یکی از اون یکی بدبخت تر و فلک زده تر از استونی لیتونی قزاقستان بگیر تا کوبا و کره شمالی و‌کامبوج و ….
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۴
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

تنها جنبه مثبت حمله، این بود که مردم دنیا از روسیه متنفرتر شدند، همانطور که مردم ایران از اسلام شدند!!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۷
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

لعنت بر چین، روسیه و اسلام!!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۸
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

بله درست است شما رویای اوکراینی آزاد، قوی و کشوری اروپایی و دموکراتیک دارید متاسفانه ما هرگز نخواهیم داشت چون دین اهریمنی اسلام از یک طرف و حکومت مان که در خدمت و‌نوکری روسیه است هرگز این اجازه را به ما نخواهد داد… چگونه از ملتی که برای اعراب مهاجم به کشورش عزاداری میکند انتظار دارید، رویای ایرانی آزاد، قوی و کشوری دموکراتیک داشته باشد؟
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۴
۶۸
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
[::SydneyWater - سیدنی، استرالیا::]۱- محترم:این هواپیماها ترابری مسافربری نیست. بلکه باری است. برای حمل تجهیزات نظامی و وسایل سنگین استفاده می شود. ولی در هرصورت باید به جنگ نه گفت. از طنز پرداز عرب پرسیدند چه کار میکنید؟ گفت هیچی با بایدن داریم تخمه می خوریم، و از تلویزیون جنگ اکراین را نگاه می کنیم. غرب و ناتو اکراین را جلو انداختند که ما پشت شما ایستاده ایم. ولی دیدیم که در مقابل روسیه چه کار کردند. سعادت انسانها نباید بازیچه زورمندان قرار بگیرد. امریکا کارنامه سیاهی دارد. قلدر است. تولیدات خود را بزور به گماشته های خودش میفروشد. از آنها باج می گیرد. از ویتنام گرفته تا خاورمیانه. حال در پشت مرزهای روسیه به دنبال چه میگردد؟ امریکا چه ارکیده ای به جهان داده است که اکراین از بوی آن دیر مانده است؟
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
۶۸
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
ادامه- امریکا بیش از ۳۰ کشور را پشت خود بنام ناتو یدک می کشد. شوروی در افغانستان حداقل آبرومندانه بیرون رفت و افغانستان را تحویل هم ایده های خود داد. ولی امریکا افغانستان را چطوری و تحویل چه کسی داد؟ سبک سری پوتین برای ورود به جنگ درست نیست. ولی هیچکس نمی خواهد دشمن شماره یک خود را پشت دیوار منزلش ببیند. فرض بکنیم روسیه هم جزء ناتو بشود، آیا آن موقع وجود ناتو ضروری است؟ اگر امریکا و غرب پایبند به اصول ودفاع از هم کیشان خود هستند، چرا در موقع سخت هم پالکی های خودشان را تنها می گذارند؟ حالا غربیها مسابقه داده اند که کدام کشور این رییس جمهور بی سیاست و جوکر و دلقک را در کشور خود بپذیرد. دلقکی یک شغل است ولی استعداد سیاسی هم لازم است. ریگان هم هنرپیشه بود، ولی مشاورانی کار کشته داشت!
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • کپسول بتنی تنها راه مجاز ورود زنان به ورزشگاه‌ از نظر علم الهدی؛ خب، مستقیم بگویید راه نمی‌دهیم!
  • نتانیاهو قرارداد ۳۵ میلیارد دلاری صادرات گاز به مصر را تأیید کرد
  • گروگان‌گیری مجدد سپاه برای مبادله زندانی؛ این بار دو شهروند کره جنوبی در ازای دونده‌های متجاوز
  • پوتین: در صورت توقف روند صلح اراضی بیشتری در اوکراین تصرف می‌کنیم
  • دانشمند هسته‌ای حامی اسرائیل چگونه کشته شد؟ تل‌آویو به دنبال ردپای تهران در قتل مشکوک ماساچوست
  • بی‌خبری از وضعیت ده‌ها معترض مشهدی؛ «گفت آن‌قدر کتک می‌خورند تا پهلوی را فراموش کنند»
  • عکس جنجالی «چشم‌بادامی» دختر شایسته فنلاند، طوفانی از اتهام نژادپرستی به‌پا کرد
  • لحظه وحشت در مغازه؛ دفاع جانانه کاسب با «بیل» در برابر اوباشی که قصد داشت او را زنده زنده بسوزاند!
  • سرقت اعضای بدن در دانشگاه هاروارد آمریکا؛ مسئول سردخانه به ۸ سال زندان محکوم شد
  • «دشمن نقره‌ای در آشپزخانه؛ حقایق تکان‌دهنده درباره خطرات فویل آلومینیوم که کسی به شما نمی‌گوید!»