قطع دسترسی شماری از بانک‌های روسی به سوئیفت

رادیو فردا: سامانه جهانی پرداخت‌های بین بانکی، سوئیفت، روز شنبه اعلام کرد که خود را آماده اجرای تحریم‌های آمریکا و هم‌پیمانانش برای قطع دسترسی شماری از بانک‌های روسیه به سوئیفت طی روزهای آینده می‌کند.
 

این نهاد در اطلاعیه‌ای گفت: «ما در حال هماهنگی با مقامات اروپایی هستیم تا از فهرست نهادهایی که مشمول اقدامات جدید خواهند شد، مطلع شویم و خود را آماده اجرای این دستورالعمل‌های قانونی می‌کنیم.»

 
ایالات متحده، اتحادیه اروپا، بریتانیا و کانادا روز شنبه بر سر قطع دسترسی شماری از بانک‌های روسی به سوئیفت به توافق رسیدند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

چقدر آرزو دارم مردم روسیه اینقدر مخالف جنگ باشند و اعتراض کنند که یه جنگ داخلی در خود روسیه اتفاق بیفته و پوتین به غلط کردن بیفته🙏🙏🙏🙏
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۷
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

مردم اوکراین رو مقایسه کنید با مردم نگران شریعت اسلامی افغانستان و آویزون هواپیما!!!!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۸
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا

روسیه، چین و اسلام دشمنان بشریت و کره زمین!!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
۴۹
شمرالله - مونیخ، آلمان
[::SydneyWater - سیدنی، استرالیا::]میدونید ان ادمخورهای چچنی را کی پرورش داد؟،من زمان جنگ دراف'انستان در یک موسسه کمک به تاجیکها و چچنها در سر مرز ازبکستان و افغانستان بودم،چچنهای ادمخور گله وار میامدند افغانستان، فورا جذب ارودوگاهای اموزش میشدند،که توسط کشورهای انسان دوست برپا شده بود،و بعد برای دوره عملی ادمکشی میرفتند چچن....لطفا در مورد مسایلی که نمیدونید نظر ندید!برام جالب بود چچنی که از مرز وارد افغانستان میشد، اسمش مجاهد وهمین چچنی که در چچن ادم میخورد اسمش میشا تروریست.
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
۴۵
SydneyWater - سیدنی، استرالیا
[::شمرالله - مونیخ، آلمان::]. شما لطفا نیازی نیست به من درس بدهید، نظر کارشناسی تان! را بنویسید و از گیر دادن به دیگران پرهیز کنید که من هم در مورد اطلاعات آب دوغ خیاری جنابعالی کلی حرف دارن ولی ترجیح میدهم حرفی نزنم!!!!
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟