ویدیویی از لاک زدن سحر قریشی برای امیر تتلو

رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
Darknet - لندن، انگلستان

دارن با این خبرهای دوغکی جریان های اصلی رو تحت الشعاع قرار میدن.فایل صوتی فساد سپاه و سردار کتلت ها، اثبات انکار ناپذیر دست ناپاک مجتبی خامنه ای که رهبر مذلف رو به وحشت انداخته، فساد قالیباف لمپن، سجده قهرمانانه رهبری برای شرق و غرب به صورت همزمان، مسدودسازی اینترنت برای پوشش گندکاری ها. همه و همه رو با لاک زدن این به اون دارن منحرف میکنن. سخیف تر از این خبر نمیتونه وجود داشته باشه.
‌سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۲
۴۹
تحت تعقیب وزارت - لندن، انگلستان
روزی که سحر قریشی در خصوص آن تیکه ای که محمود شهریاری مجری مردمی و‌شجاع ایرانی راجع به وی و ارتباطش با شریفی نیا انداخته بود شروع به دری بری گویی به شهریاری کرد و خودش را محبوبه محبوبان ایران دانست هم چنین آن روزی که سحر قریشی گفته بود که در استادیوم اگر مردها باشند احساس بدی به من دست می دهد همان موقع ها برایش عاقبت به خیری را آرزو کردم! جالب است که آرزویم به تحقق پیوست و چه عاقبت به خیر شد ! لاک زدن پاهای تتلو !!!
‌سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۳۹
۵۰
صدای خسته - بروج، بلژیک

از فاحشه حکومتی نباید انتظار خانمی و وقارت و نجابت و پاکی داشته باشید.
‌سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۷
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
تتلو ادمی وابسته به دستگاه است و گر نه کنار رئیسی نمی ایستاد و تمام این ها هم نمایش برای انحراف افکار عمومی در جهت قبول برجام دیگری است
‌چهارشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷
۴۲
Aydin2009 - استانبول، ترکیه
[::گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا::]. کنار رئیسی ایستادنش ماجرا داره و توصیه میکنم مصاحبه اش با بهزاد بلور (مجری بخش موسیقی سرگرمی بی بی سی فارسی) رو نگاه کنی که در یوتیوب مجانی وجود داره. خلاصه اش اینکه اون زمان هنوز در ایران بود،رئیسی دنبال جذب رای نسل جوان بود و ستاد تبلیغات رئیسی این مصاحبه رو میخواست و تتلو هم دنبال مجوز اجرا و خوندن گرفتن توی ایران بود و پارتی داشتن که کارش نداشته باشند و کنسرت بده پول دربیاره.بعد که دید بخاری از اینها در نمیاد اومد ترکیه تا اینجا بتونه کنسرت بده برای ایرونیا و پول دربیاره و آزاد تو شبکه های سوشال دنبال فالوئر و در نتیجه کسب درآمد باشه.همه اش صحبت پول هست.خودش هم گفت پشیمونه برای رئیسی تبلیغ کرده و دلیلش این بوده.
‌چهارشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سه تن با طرح شکایت از پرویز ثابتی، قائم‌مقام ساواک، خواستار غرامت ۲۲۵ میلیون دلاری شدند
  • قوه قضائیه سریال «تاسیان» را توقیف کرد/ کارگردان: چرا از یک قصه عاشقانه می‌ترسید؟
  • عراقچی پس از گفتگو با لاوروف : با چین و روسیه هماهنگ می‌شویم/تحت فشار و تحریم مذاکره نخواهیم کرد
  • واکنش زلنسکی به اظهارات ترامپ: کمک‌‌های آمریکا هدیه بود، بدهی نیست
  • یک مقام صنفی دارویی: بیماران خاص به دلیل فقر، داروهای کمیاب خود را می‌فروشند
  • گزارش صداوسیما از آشپزخانه بسیار کثیف یک بیمارستان در تهران!
  • علی لاریجانی: ۸۵درصد اقتصاد ایران دولتی و حکومتی است،این شیوه نه با دین سازگار است و نه با عقل
  • انتشار نقشه‌ پیشتر دیده‌ نشده‌ اهود اولمرت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل از راه حل دوکشوری
  • محمد مهاجری: خاک برسرتر از زلنسکی غرب‌گدا ما شرق‌گداهای اصولگراییم
  • نایب رئیس مجلس: ما داریم هزینه بنزین، گازوییل، نان و داروی تمام کشورهای حاشیه خلیج فارس را می‌دهیم