«کیم جونگ اون» در حال بیل و کلنگ زدن


کیم جونگ اون، رهبر کشور کره شمالی، در مراسم آغاز به کار ساخت مزرعه ای گلخانه ای حضور پیدا کرد. در این مراسم هزاران نفر او و ماشین حامل او را احاطه کرده بودند. رهبر کره شمالی با قدردانی از تلاش ها برای مدرنیزه کردن کشاورزی در این کشور آغاز به کار این پروژه را اعلام کرد.

 

به گزارش دیلی میل، کیم جونگ اون که گمان می رود ۳۸ ساله باشد، اولین نفری بود که بیل را در خاک فرو کرد تا بدین ترتیب آغاز ساخت مزرعه گلخانه ای ریونفو در بخش هامجو در استان هامگیونگ را اعلام کرده باشد.
 
او همچنین از لزوم مدرنیزه کردن کشاورزی برای توسعه ی روستایی گفت. افتتاح این گلخانه وسیع در حالی صورت می گیرد که کشور کره شمالی با کمبود مواد غذایی و مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کند.
 
ماه پیش کیم نامه ای به اتحادیه کشاورزان کره شمالی نوشت و از کشاورزها خواست اقلام غذایی را در بازار سیاه نفروشند. پیونگ یانگ همچنین تایید کرد که وزارت کشاورزی مبدل به یک کمیسیون کشاورزی خواهد شد. کارشناسان گفتند که این حرکت مشابه تلاش های چین در دهه ۱۹۸۰ برای رونق پروژه های دولتی در مقیاس بزرگ است.
 
در پی تحریم های بین الملل، اقتصاد کشور کره شمالی در حال تلاش برای بقا بوده است. زمین های کوهستانی این کشور عمدتاً برای کشاورزی مناسب نیست و از این رو کره به شدت به واردات از چین متکی است. بسته شدن مرزها در پی شیوع ویروس کرونا به معنی مسدود شدن این راه بوده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Chokam - ری، ایران
باز چین گرمتره برنج‌کاری میشه از بزرگترین برنجکارای دنیان،اما کره شمالی سردکوهستانیه نه برنج نه هیچی نمیشه کاشت،دریاش هم نفت نداره مثل خلیج فارس مهم باشه.مهم نبودبرای ابرقدرتها،گذاشتن بحال خودش
یکشنبه ۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +392رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +284کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +233اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +232شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +221مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +206روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +192اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +190شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند