جنجال «سلام نازی‌» نماینده بلغارستان در پارلمان اروپا

یورونیوز :یک عضو پارلمان اتحادیه اروپا از کشور بلغارستان این «اتهام» را که در جلسه پارلمان به سبک نازی‌ها سلام داده است، رد کرد.

دوربین‌های پارلمان اروپا در استراسبورگ روز چهارشنبه ۱۶ فوریه تصویری از او را ثبت کردند که از سوی برخی از اعضای این پارلمان به «سلام نازی» تعبیر شد.


ویدئو نشان می‌دهد که آنجل ژامباسکی در جلسه‌ای که پیرامون حکم اخیر دیوان دادگستری اروپا و در ارتباط با قطع کمک مالی اتحادیه به کشورهایی که «حاکمیت قانون» این اتحادیه را نقض می‌کنند برگزار شده بود، در حال خروج از سالن به شکلی شبیه سلام نازی‌های هیتلری دستش را بلند می‌کند.
یک نفر با شما موافق نیست به این معنی نیست که او نازی است

روبرتا متسولا، رئیس پارلمان اتحادیه اروپا در همین زمینه، گفت: «سلام فاشیستی در پارلمان اروپا برای من قابل قبول نیست.»

ژامباسکی نیز درباره محتوای آن جلسه گفته که رای دیوان دادگستری اروپا «ربطی به قانون و حاکمیت قانون ندارد» بلکه نشان «تنفر از دولت‌های ملی» است.

برخی از نمایندگان پارلمان اتحادیه اروپا در توییتر اعلام کردند که آقای ژامباسکی به سبک نازی‌ها سلام کرده است. ژامباسکی نیز در پاسخ به آنها گفته که اگر یک نفر با شما موافق نیست به این معنی نیست که او نازی است.

او سلام دادن به سبک نازی‌ها را به کل رد کرده است.
این نخستین جنجال ژامباسکی نبود
مقام‌های جمهوری مقدونیه شمالی سال گذشته شکایتی ثبت کردند و در آن به ویدئوی تبلیغاتی اشاره داشتند که در صفحه فیس بوک آقای ژامباسکی منتشر شده بود. آقای ژامباسکی در آن ویدئو دولت این کشور را «حاکمان موقت مقدونیه ما» توصیف کرده بود.

این مقام سیاسی همچنین نامه‌ای به زوران زائف، نخست وزیر وقت مقدونیه شمالی فرستاد و در آن اعلام کرد که «مقدونیه بلغاری» است.

او همچنین در اظهار نظری دیگر پارلمان اتحادیه را به «به تبلیغات دگرباشان جنسی» متهم کرده بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.