توقیف پایگاه خبری «رکنا» به دلیل انتشار تصاویر صحنه قتل ناموسی در اهواز

رادیو فردا :یک مقام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز یکشنبه ۱۷ بهمن از توقیف پایگاه خبری «رکنا» با اکثریت آرای هیات نظارت بر مطبوعات خبر داد.

ایمان شمسایی، مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «رکنا» را به «سوءاستفاده» از افکار عمومی برای جلب مخاطب و ایجاد لطمه‌ها و آثار زیان‌بار روحی برای عموم مردم متهم کرد.


این پایگاه خبری روز شنبه اقدام به انتشار خبر و تصاویری ضبط‌شده از صحنه یک «قتل ناموسی» در اهواز کرده بود. فیلم منتشر شده مردی جوان را نشان می‌دهد که سر همسر ۱۷ ساله خود را با انگیزه «ناموسی»‌ بریده و در خیابان چرخانده است.

بر اساس گزارش منتشر شده در رکنا، این مرد حوالی ساعت ۱۵ روز شنبه در میدان کسایی خشایار در اهواز پس از دقایقی که سر همسر خود را در مقابل مردم به نمایش گذاشت، متواری شد.

این مقام مطبوعاتی یادآور شد که خبرگزاری رکنا پیش از این نیز به دلیل نحوه بازتاب خبرهای مربوط به حوادث و «تخلفات ادامه‌دار در انتشار محتوا» از سوی اداره کل مطبوعات تذکر کتبی گرفته بود.

محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، نیز اقدام این وب‌سایت در انتشار تصاویر و فیلم مربوط به حوادثی از این دست را محکوم کرد اما افزود که در حال حاضر ورود دادستانی به این پرونده مطرح نیست.

با این حال، خبرگزاری فارس روز یکشنبه گزارش داد که قرار است پرونده این «تخلف» برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شود.

قتل‌های ناموسی به‌ویژه در مورد کودک‌همسران هر از چند گاه در نقاط مختلف ایران خبرساز می‌شود.

بازنشر تصاویر و فیلم مربوط به این قتل با واکنش‌های مختلفی از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران شده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
mina minavand - هانور، آلمان

زیان روحی؟؟؟؟؟چقدر دلشون برای ملت سوخته. اینها همه نتایج کارهای شما بی ناموسهاست.
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد