ملکه الیزابت دوم آرزو کرد پس از رسیدن پسرش به پادشاهی , کاملیا لقب «ملکه» بگیرد

الیزابت دوم، ملکه بریتانیا روز یکشنبه ۶ فوریه هفتادمین سال زمامداری بر بریتانیا، ۱۴ کشور مستقل مشترک المنافع و ۱۴ قلمرو ماوراء بحار را جشن گرفت. دقیقا همان روزی را که ۷۰ سال پیش در ۶ فوریه سال ۱۹۵۲ میلادی پدرش جورج ششم درگذشت و تاج شاهی را برای او که تنها ۲۵ سال داشت، به ارث گذاشت.

با این وجود الیزابت دوم یک سال پس از درگذشت پدر، یعنی در ژوئن ۱۹۵۳ میلادی رسما تاجگذاری کرد که این تاخیر برای ادای احترام به جورج ششم همچنین تدارک مراسم تاجگذاری بود که بطور زنده برای میلیون‌ها نفر در سراسر جهان پخش شد.


ملکه ۹۵ ساله بریتانیا در روز برگزاری جشن هفتاد سال زمامداری که «جشن پلاتینیوم» نام دارد، پیامی مهم را نیز منتشر کرد: اینکه کاملیا، همسر شاهزاده چارلز پس از رسیدن پسرش به مقام پادشاهی، لقب «ملکه» بگیرد.

او که دوره زمامداری‌اش از هر پادشاهی در این کشور بیشتر بوده، با اعلام این «آرزوی صمیمانه» به بحث‌های طولانی بر سر آینده سیاسی کاملیا در خاندان سلطنتی این کشور پایان داد.

ملکه بریتانیا پیش از این هرگز درباره این موضوع صحبت نکرده بود و در واکنش به انتشار این بیانیه، شاهزاده چارلز و کاملیا که هر دو در دهه ۷۰ زندگیشان به سر می‌برند، اعلام کردند که عمیقا تحت تاثیر قرار گرفته‌اند و به آنچه ملکه بیان کرده افتخار می‌کنند.

کاملیا، همسر دوم شاهزاده چارلز پس از جدایی او از پرنسس دایانا است. او نیز پیش از شاهزاده چارلز، ازدواج دیگری داشته که حاصل آن دو فرزند به نام‌های تام و لورا بود.

انتشار اخباری مبنی بر ارتباط پنهانی و طولانی‌مدت او با شاهزاده چارلز در زمان ازدواجش با پرنسس دایانا و نقشی که کاملیا در تخریب روابط آن دو و درنهایت طلاقشان داشت، باعث شده که او همچنان از محبوبیت کمتری در میان بریتانیایی‌ها برخوردار باشد. بگونه‌ای که نظرسنجی‌های سال گذشته در بریتانیا نشان داد که همچنان بیش از نیمی از بریتانیایی‌ها با تاجگذاری او به عنوان ملکه موافق نیستند.

آرزوی ملکه کنونی بریتانیا برای کاملیا در حالی به اطلاع عموم می‌رسد که سلامتی الیزابت دوم از ماه اکتبر دچار مشکلاتی شده و به همین دلیل نیز بطور قابل توجهی از حضور در ملاء عام خودداری می‌کند. ملکه در هر دوباری که طی ماه‌های اخیر در انظار دیده شده نیز آهسته راه می‌رفت و ضعیف به نظر می‌رسید.

علاوه بر جشن روز یکشنبه، قرار است جشن دیگری نیز در ماه ژوئن و به مدت چهار روز در سالگرد تاجگذاری الیزابت دوم برگزار شود.

این جشن‌ها بدون بسیاری از اعضای درجه یک خاندان سلطنتی برگزار می‌شوند: بدون هری، نوه ملکه که به همراه همسرش مگان در ایالات متحده هستند، بدون شاهزاده اندرو، دیگر فرزند ملکه که به دلیل اتهامات آزار جنسی در جمع خاندان سلطنتی حاضر نمی‌شود و بدون شاهزاده فیلیپ، همسر ملکه که دیگر در قید حیات نیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
پنجاه و هفت - ریو، برزیل

مخالف نیستم اگر مثل شما عرق عزرایل رو در نیاره.😂
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
۳۶
مطالبه گر - تورنتو، کانادا

هنر این خاندان بی مصرف چیه جز اینکه بار سنگین سلطنتی رو به دوش بکشن
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۹
۹۵
جنابِ سروان - مونرآل، کانادا

ایشالا به همراه فرح قطبی دست در دست همدیگر دارفانی را وداع گفته ویک دنیا را با مرگتان خوشحال کنید هاهاهاهاهاهاها
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵
۵۲
دو کلمه حرف حساب - حصار، ایران
یکی میمرد از درد بی نوایی یکی میگفت خانم زردک میخواهی؟ امروزه دنیا پر از درد سر هست، اگر کرونا کمی راحتمان بگذاره آلودگی محیط زیست آماده شده که بشر دچار بیماری ها بکنه. جهان پر از مهاجران بیخانمان و جهانخواران مشغول غارت دنیا،،،فقط این یکی رو کم داشتم که به خانم عنوان مللکه بدهیم....عجب دلتون خوشه.
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
۶۵
mina minavand - هانور، آلمان
[::جنابِ سروان - مونرآل، کانادا::]. من فکر کردم تو مردی😂😂
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۴
۶۱
La Vida - وین، اتریش
بابا ،بسه ،دوره این شاه و ملکه بازی ها گذشته ،،به قول خودِ انگلیسی ها سلطنت مال دوره استعمار بوده، ،به جای هزینه برای ملکه وشاه کاخ و لباس وسفر وجواهر،،ووو و، ،، میشه با این پول ها وهزینه ها ،،چه ها کرد ،،آخه بود ونبودِ چنین شخصی ،،،چه تغییری در سرنوشت این کشور ایجاد می کنه؟ فقط هزینه خودِ کاخ ،آب وبرق خدمه ،،هزاران پوند میشه ،،خدایا بیدار بشن این ملت ها ،، که پول میدن ،، که یک همچین خانواده هایی ،،در ناز ونعمت زندگی کنند
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۱
۵۰
حمید اندیشه - لندن، انگلستان
آرزو بر جوانان عیب نیست!!؛کاملیا ولی بر عکس اون تو دلش میگه آرزو مارزو رو ولش؛تو بمیر من به همون خانوم خشک و خالی هم راضیم؛هشتاد سالش شد بدبخت شوهرم!..
یکشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۱
۷۶
Maghshoosh - میامی، ایالات متحده امریکا
جالبه که چندسال پیش پرنس چارلز مستقیماً از ولیعهدی تشریف بردند به بازنشستگی! ایشون تو یه مصاحبه مطبوعاتی فرمایشت فرمودند که : ینی سگ شا**د تو این بخت و اقبال ما، حسرت سلطنت بدلمان ماند!
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۶
۷۶
Maghshoosh - میامی، ایالات متحده امریکا
[::مطالبه گر - تورنتو، کانادا::]. «بار سنگین سلطنتی» ؟؟
دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی