نیروی هوایی اسرائیل، شبیه‌سازی «حمله سنگین» به ایران

در این شبیه سازی که حدود دو هفته پیش انجام شد، دوازده جنگنده شرکت داشتندایندیپندنت فارسی :به گزارش نشریه تایمز اسرائیل، نیروی هوایی این کشور اخیرا حمله سنگینی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران را شبیه‌سازی کرد.

بنا به این گزارش، در این شبیه‌سازی که حدود دو هفته پیش انجام شد، دوازده جنگنده شرکت داشتند.


به گفته منبعی که نامش برده نشده، یک افسر نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا نیز به عنوان ناظر در این تمرین حضور داشت.

بنا به این گزارش، این رزمایش شامل سناریوهای مختلفی از جمله سوخت‌گیری هوایی، حملات دوربرد، و واکنش به موشک‌های ضدهوایی بود.

روز یکم بهمن نیز بر اساس گزارش‌های منتشر شده در برخی رسانه‌های عربی، جنگنده‌های اف-۱۵، اف-۱۶ و اف-۳۵ اسرائیلی رزمایش بزرگی را انجام دادند که شامل تمرین سوخت‌گیری در هوا بوده است. با توجه به تمرین سوخت‌گیری در آسمان، این احتمال وجود دارد که اسرائیل به دنبال آمادگی برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران باشد.

روزنامه ایلاف به نقل از یک منبع عربی ناشناس، گزارش داده بود که این مانور گسترده بر فراز دریای مدیترانه انجام شده است. مقامات دفاعی اسرائیل هنوز در این مورد اظهارنظری نکردند.

به دلیل مسافت طولانی، انجام یک حمله هوایی در داخل ایران و برگشت نیازمند سوخت کافی است که این موضوع خود مستلزم سوخت‌گیری هواپیماهای اسرائیلی در آسمان یا یافتن یک پایگاه هوایی در نزدیکی ایران است.

برنامه‌ریزان نظامی اسرائیل معتقدند که برای هرگونه حمله به ایران باید پروازهای متعدد علیه برخی سایت‌ها، مانند تأسیسات زیرزمینی غنی‌سازی اورانیوم فردو انجام شود که نیاز به سوخت‌گیری سریع دارد.

استفاده از ناوگان سوخت‌رسانی هوایی قدیمی اسرائیل نشان می‌دهد که اسرائیل احتمالا در حال برنامه‌ریزی برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران است. اسرائیل به‌ ندرت هواپیماهای سوخت‌رسان را در رزمایش‌ها به کار می‌گیرد، اما گاهی از آن‌ها برای نمایش به جهان استفاده می‌کند.

همچنین روز یکشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۰ نیروی دفاعی اسرائیل از اجرای رزمایشی مشترک نیروهای هوایی ایالات متحده آمریکا و اسرائیل در این کشور خبر داد؛ رزمایشی که جمعه ۲۴ دی به پایان رسیده بود. در جریان این رزمایش سه روزه که «شاهین صحرا» (Desert Falcon) نام داشت، دست‌کم شش فروند جنگنده اف-۱۶سی‌ام نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا به همراه جنگنده‌هایی مشابه از اسکادران ۱۱۵ نیروی هوایی اسرائیل و همچنین جنگنده‌های ضربتی اف-۱۶آی‌سوفا از اسکادران ۱۱۹ این نیرو شرکت داشتند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +177اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد