وقتی قبیله سگ‌های وحشی با قبیله کفتار‌ها به جان هم می افتند



گروهی از سگ‌های وحشی که تعدادشان از کفتار‌ها بیشتر بود پس از درگیری با این درندگان آن‌ها را مغلوب کردند.

 
کَفتار (به انگلیسی: Hyena) به هر یک از جانوران عضو خانواده کفتاران گفته می‌شود. در حال حاضر تنها چهار گونه کفتار وجود دارد و این خانواده زیستی، پنجمین خانواده کم‌جمعیت در میان تمامی پستانداران است.این جانوران، از گوشت‌خواران خشکی‌زی و بومی آفریقا و آسیا هستند.
کفتارها در فروراسته گربه‌سانان از راسته گوشت‌خوارسانان قرار می‌گیرند. کفتارهای خال‌دار به شکل گروهی زندگی می‌کنند و در ۹۵ درصد موارد از حیوان شکار شده توسط خودشان تغذیه می‌کنند. کفتارهای راه‌راه معمولاً از باقی‌مانده لاشه حیوانات مرده یا حیواناتی که توسط جانوران دیگر شکار شده‌اند تغذیه می‌کنند. کفتارها به‌طور عادی در طول شب و گاهی ابتدای صبح فعالیت دارند و در طول روز در لانه‌هایشان استراحت می‌کنند.
 
در بررسی‌های دیرینه‌شناسی و با مشاهده اسکلت‌ها و فسیل‌ها، گونه‌های زیادی از کفتاران در سراسر دنیا شناسایی شده‌اند که اکثر گونه‌ها منقرض شده‌اند. به‌طور کلی کفتارها به دو گروه بزرگ کفتارهای استخوان‌شکن و کفتارهای سگ‌مانند، طبقه‌بندی شده‌اند. تنها گونه باقی‌مانده از کفتارهای سگ‌مانند، گرگ خاکی است که حشره‌خوار بوده و کفتار راه‌راه، کفتار خالدار و کفتار قهوه‌ای از گروه کفتارهای استخوان‌شکن و همگی گوشت‌خوار هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

فکر کردم منظورش اصلاح طلب ها و اصولگرا هاست!
شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۲
۴۱
Reza18 - لندن، انگلستان

من یاد بسیجی ها میندازن
شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۸
۴۶
Roger Waters - میامی، ایالات متحده امریکا
سگهای وحشی آفریقایی و کفتارها بیرحم ترین و وحشی ترین موجودات هستند که طعمه خود رو بیرحمانه زنده زنده میدرند و میخورند..این فیلم درگیری دقیقا یادآور درگیری و جدال بین جناههای مختلف آخوندها و سپاهیهان و دیگر اسلامگرایان اشغالگر ایران بود.
یکشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران