توپ بازی اردوغان با یک سگ در مرکز بازپروری حیوانات



رئیس جمهور ترکیه از یک مرکز بازپروری حیوانات وابسته به شهرداری بیکوز که برای ارائه خدمات درمانی، واکسیناسیون و مراقبت از حیوانات ولگرد در شرایط مدرن، سریع و ایمن ایجاد شده است، بازدید کرد.
 
رجب طیب اردوغان در این بازدید که به همراه مورات آیدین شهردار بیکوز صورت گرفت از مسئولان این مرکز اطلاعاتی دریافت کرد. طی روز‌های اخیر حیوانات خیابانی فراگیرترین هشتگ رسانه‌های اجتماعی ترکیه بوده است.
اردوغان در سخنرانی روز کریسمس، از مسئولان شهر‌های سراسر ترکیه خواست سگ‌های خیابانی محبوب را جمع‌آوری کنند. اردوغان در توییتر نوشت: به نظرم جمع‌آوری حیوانات ولگرد از خیابان‌ها و انتقال آ‌ن‌ها به محیطی امن و تمیز خدمت مهمی است. از شهرداری‌های تمام شهر‌ها می‌خواهم برای اطمینان از امنیت شهروندان و محافظت از جان آنان فورا گام بردارند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
ab5534 - هلسینکی، فنلاند
ارزش آن حیوان از او بیشتر است
شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
۳۹
hitman01 - استوکهلم، سوئد

من با اینکه خودم فارس هستم باید بگم که ترک‌ها از لحاظ همنوع دوستی‌ خیلی‌ بهتر هستن نسبت به مردم ایران و خیلی‌ هوای هم رو دارند و واقعا ترکیه رو ساختن حالا به هر راهی‌. شاید خیلی‌ فارس‌ها ناراحت بشن ولی‌ حقیقت رو باید گفت.
شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۱
۳۹
hitman01 - استوکهلم، سوئد

در ایران میدیدیم که خیلی‌‌ها سگ‌ها و گربها رو با سنگ و چوب میزدند و توله‌های اون‌ها رو میکشتند. ولی‌ تو ترکیه به گربه‌ها و سگ‌ها غذا میدان و بعضی‌ مسجد‌ها هم به اون‌ها پناه میدان.
شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۳
۸۲
واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان

اخوند ها ویا مسئولان حکومت جمهوری اسلامی باید ببینند و خجالت بکشند . اگر خجالت را بسر و روی اخوند جماعت بریزید یک قطره ان بزمین نمی افتد
شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۵
۴۴
Chokam - ری، ایران
نگهداری هم گرونه،پس از چند ماه نگهداری صرف نمیکنه دیگه بیشتر،از گرسنگی میمیرن. اینایی که دل میسوزونن حاضرنیستن هر ماه بیست دلار از حقوقشون کم بشه وصرف نگهداری این سگها بشه،فقط شعار میدن.
یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
امیدوارم که این حرکت اردوغان نمایش تبلیغاتی برای سگ کشی نباشد چون ادم های اسلامی واقعا سگ را نجس میدانند و در حقیقت این راه به عقیم کردن سگ ها و در نتیجه به سگ کشی بینجامد.
یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی